To je to što me zanima!

Gary Neville ne odustaje: Daleko je još kraj karijere

Dugogodišnji bek Manchester Uniteda izvan terena je već punih jedanaest mjeseci, no tvrdi da kraj njegove karijere nije ni blizu
Vidi originalni članak

Desni bek Manchester Uniteda ozljedio se još u ožujku 2007. godine. Oporavak traje već gotovo godinu dana, a Nevilleu su ipak već 32 godine. Zbog toga su krenula nagađanja kako se karijera starijeg brata Neville polako bliži kraju. No Gary ne misli tako lako odustati od nogometa.
- Razumljivo je da se javljaju takve špekulacije. Toliko sam dugo izvan terena da je to čak i normalno - rekao je Neville u razgovoru za The Sun i objasnio zašto tako dugo nogomet isključivo gleda s tribina Old Trafforda.
- Ironično je da je moj gležanj, zbog kojega sam i krenuo na oporavak, već nekoliko mjeseci u dosta dobrom stanju. No na mene su se lijepile neke druge sitne ozljede, zbog kojih sam po nekoliko tjedana morao odmarati. A takve ozljede te vrate puno unatrag kada si toliko dugo u 'outu' - pojasnio je Neville.
Još uvijek nije poznato kada će se Gary vratiti na travnjak i zauzeti desni bok Unitedove obrane, no taj dan sve je bliže.
- Naporno treniram i fokusiran sam na to da čim prije budem spreman. Ne želim određivati datum povratka ili utakmicu na kojoj ću se vratiti, to bi me samo opterećivalo - kaže Neville.
- Kada se potpuno oporavim, nimalo ne sumnjam da ću opet vrlo brzo biti u formi kao što sam bi za najboljih dana - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mario1989 11.02.2008.

    Boli me pimpek za njega

  • Baki 11.02.2008.

    Ne zaboravimo ovaj čovik je kapetan manchestera

Komentiraj...
Vidi sve komentare