To je to što me zanima!

Gasi se klub u kojemu je prve korake napravio Darijo Srna?!

Neretva je izbrisana iz registra udruga. Predsjednik kluba iz Metkovića tvrdi da se radi o politčkoj igri. To je klub koji je 1995. godine igrao u prvoj ligi, a tamo je prve korake napravio Srna
Vidi originalni članak

Nogometni klub Neretva je izbrisana iz registra udruga. To je klub koji je 1995. godine igrao u prvoj ligi, a tamo je prve korake Darijo Srna. Klub je u blokadi od 2002. godine, a idućih će se dana znati ostaje li član Treće HNL Jug.

- Nadam se da će razum pobijediti. NK Neretva je u blokadi od 2002. godine. Sve ovo vrijeme nismo imali dovoljno novca da isplatimo one koji su sjeli na račun, ali klub je uredno poslovao preko Škole nogometa i izvršavao sve obaveze. Žalosno je što se sada udara na Neretvu i djecu iz tog kluba - rekao je za Dalmatinski portal predsjednik Neretve Goran Komazin.

On tvrdi da se radi o političkoj igri. On je povjerenik Mosta za Metković.

- Ima u klubu Mostovaca, HDZ-ovaca, ljudi različitih opcija. Razum bi trebao prevladati s obzirom na nogometni značaj Neretve.

Javio se i Dalibor Milan, kandidat HDZ-a za mjesto gradonačelnika u Metkoviću.

- Nogometni klub Neretva Metković više ne postoji. Dana 22. ožujka nad tim klubom je otvoren i istog dana zatvoren stečaj pa tako uvidom u registar sportskih udruga Dubrovačko-neretvanske županije ne postoji evidentiran sportski klub takvog naziva - rekao je gradonačelnički kandidat HDZ-a, Dalibor Milan na tiskovnoj konferenciji u Metkoviću, naglasivši da je u tom registru navedena samo škola nogometa.

- Nitko od odgovornih osoba u NK Neretvi i u Sportskoj zajednici grada Metkovića, a poglavito veliki borci za isušivanje nogometne močvare u Hrvatskoj poput zamjenika gradonačelnice, Nikole Grmoje nisu obavijestili javnost o tome - dodao je Milan.

U Metkoviću je očito uzavrela politička situacija samo tri i pol tjedna prije izbora. Uzavrelo je u državi, a napeto je i u Metkoviću. Šteta što se obračunava i preko kluba u kojemu je stasao velikan poput Darija Srne.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Puta Madre 29.04.2017.

    Dao je srna umjetnu travu i para koliko hoćeš za vrijeme jambe,pare od termina popuvali,travu shebali a ostatak love Jambo spremio i džep

  • shell dexos2 GM 28.04.2017.

    Aa ko je taj Srna?

  • jmdelpotro 27.04.2017.

    Darijo ajde gurni koju kunu koju ti gazda Shakhtara gurne ispod stola

Komentiraj...
Vidi sve komentare