To je to što me zanima!

Gavranović propušta Osijek, a upitan je i za derbi na Poljudu

Dinamo ima puno problema s ozljedama. More i Leškovića neće biti do kraja sezone, Hodžić je ozlijedio gležanj, a za derbi je upitan i Olmo. Sad su izgubili i Gavranovića
Vidi originalni članak

Koljeno i mišić. Marija Gavranovića u Vinkovcima su zaboljela dva dijela tijela zbog kojih je u svojoj karijeri već imao puno problema.

Napadač Dinama danas poslijepodne išao je na magnetsku rezonanciju. Ona je pokazala da je s koljenom sve u redu, dok je za mišić dijagnoza - lagano istegnuće. Budući da u Maksimiru sigurno neće riskirati, minimalne su šanse da Gavranović zaigra protiv Osijeka u srijedu.

Veliko je pitanje što će biti s njegovim nastupom u nedjeljnom derbiju na Poljudu... Sve u Dinamu mogu nadoknaditi, osim njega i Soudanija. To bi bio veliki hendikep.

Prije utakmice osmine finala SP-a u Brazilu 2014. s Argentinom stradali su mu ligamenti koljena na treningu švicarske reprezentacije. Išao je na operaciju i nije igrao 247 dana. Dinamo ima puno problema s ozljedama. More i Leškovića neće biti do kraja sezone, Hodžić je ozlijedio gležanj, a za derbi je upitan i Olmo.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • pero39 17.04.2018.

    Izgleda da se pojačal intenzitet treninga pa su svi kao ozljeđeni

  • pero39 17.04.2018.

    Cuj Hodzic gležanj ozlijedio🙄ma mrs na teren

  • dex29 16.04.2018.

    u klubu ima 30 i vise igraca a oni ovise o jednom to dokazuje koju kvalitetu imaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare