To je to što me zanima!

Gavro poslao emotivnu poruku supruzi pa se našalio s Hajrom

Dinamovci su znali proslaviti 20. naslov od samostalnosti Hrvatske, a Mario Gavranović se nakon drugog prvenstvenog naslova s Dinamom na Instagramu odmah sjetio i svoje supruge Anite kojoj je poslao poruku...
Vidi originalni članak

Ispod jedne ruke ljubav, držim je svaki dan, ispod druge ruke pehar svake godine, a iza Izet Hajrović koji mi kvari sliku, napisao je Mario Gavranović na svom Instagramu nakon osvajanja naslova prvaka i nasmijao svoje pratitelje.

Mario Gavranović je, dakako, emotivnu poruku na društvenim mrežama posvetio supruzi Aniti koja je trudna i švicarski joj reprezentativac poklanja svu pažnju kad nije na nogometnom terenu.

Dinamovci su oduševljeni nakon drugog uzastopnog naslova prvaka, ukupno 20. od hrvatske samostalnosti. Razgaljeni 'modri' slavlje su nastavili u svlačionici u Koprivnici na stadionu Kušek-Apaš, a grlo je 'derao' i trener Nenad Bjelica.

Plavi su odigrali sezonu za pamćenje stigli do osmine finala Europske lige, u 30 prvenstvenih susreta upisali 25 pobjeda, četiri remija i jedan poraz. Onaj na Rujevici. Tijekom cijele sezone "modri" su odigrali 49 službenih utakmica, u tom periodu dohvatili 37 pobjeda, osam remija i tek četiri poraza. Dinamo su rušili samo Rijeka, Young Boysi, Viktoria Plzen i Benfica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Kralj Zvonimir 20.04.2019.

    Koja glupost, osvojili su hrvatsku ligu pljuc strašna svar

  • MdKing051 19.04.2019.

    Antipatičan dečko totalno

  • Sibila Smežuranić 19.04.2019.

    Haha. 😸

Komentiraj...
Vidi sve komentare