To je to što me zanima!

Genij ne posustaje: Messi, pa može li od ovog bolje?

Messi je ove sezone u 37 utakmica dao već 31. goI i zahvaljujući njemu, Barcelona je još na putu da obrani naslov europskog i španjolskog prvaka
Vidi originalni članak

Po “milijarditi” put prošao je kroz cijelu Stuttgartovu obranu, a Pepe Guardiola prekriženih ruku samo se nasmijao i zakolutao očima. Ništa nije rekao, ali dobro se vidjelo što misli:
“Što je ovo? Ovo je nemoguće”.
Barcelona nije odigrala ništa posebno. Uostalom, već dugo Katalonci nisu pravi, ali ni ne moraju biti dok imaju Messija. Argentinac uzme loptu i učini s njom sve što zamisli.
- Ljudi moji, ovo kako igra Messi je smiješno. On je čudesan, genijalan - rekao je za Argentinca Thierry Henry i dodao:
- On uživa u svakoj minuti svoje igre, zbog toga i izgleda toliko moćno.
Na pitanje je li Lionel Messi najbolji nogometaš svijeta Francuz je u nevjerici pogledao, kao da to nikad ni sekunde nije bilo upitno.
- Naravno da je najbolji na svijetu. Pitanje je je li uopće moguće igrati bolje od ovoga.
Henry je jedan od rijetkih koji su nakon preksinoćnje utakmice uopće htjeli govoriti o Argentincu. Mnogima je svaka riječ bila suvišna. Lionel Messi u posljednje četiri utakmice zabio je osam golova, ove sezone u 37 utakmica dao je već 31. I zahvaljujući njemu, Barcelona je još na najboljem putu da obrani naslov europskog i španjolskog prvaka.
Protiv Katalonaca nitko ne želi igrati, svi mole Boga da u današnjem ždrijebu četvrtfinala ne nalete na njih, sve ostalo bilo bi podnošljivo. Jer protiv Inieste, Xavija ili Ibrahimovića još se možda i može igrati. Ali kako protiv Lea Messija? U ovom trenutku to se čini nemoguće.

NE BI GA DALI NI ZA ŠTO NA SVIJETU
Svi vrhunski igrači sposobni su svoju momčad učiniti boljom, a Messi Barceloni znači onoliko koliko je Michael Jordan značio Chicago Bullsima. njega je nemoguće čuvati i ne bismo ga dali ni za što na svijetu, rekao je Barcelonin trener Pepe Guardiola.

NEVJEROJATAN JE KAO MARADONA
U ključnim trenucima utakmice nismo znali ni mogli zaustaviti Messija. Stvarno je nevjerojatan igrač, kao Diego Maradona. Usporedbe njih dvojice sve više imaju smisla, rekao je nakon preksinoćnjeg teškog poraza trener Stuttgarta Christian Gross.

NI TRI MU IGRAČA NISU PROBLEM
Messi nije igrač kojem treba baš puno za pripremu udarca i zato je Lehmannu bilo teško 'pročitati’ ta dva udarca. Igrači poput Lea lakoćom rješavaju i situacije u kojima sami idu na dva ili tri obrambena. Zato i vrijede toliko, rekao je naš izbornik Slaven Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Horned Reaper 18.03.2010.

    što je je ne volim Barcu ali čovijek igra super...E sad koje bolji CR9 ili Messi opet mi je teško reči

  • albudimi 18.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • sb-ustanik 18.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare