To je to što me zanima!

Genijalni Mirko odbio Partizan: Ma, idem osvajati golf turnire...

KOJI NOGOMET?! Vučiniću se u 34. godini više ne igra nogomet. Imao je na stolu dvije konkretne ponude, kažu da ih nije ni pogledao. Mirko ima drugačije planove, želi dominirati u drugom sportu
Vidi originalni članak

Mirko Vučinić (34) jedan je od najvećih crnogorskih nogometaša svih vremena. U karijeri je promijenio dvije reprezentacije i pet klubova, ali u svakoj momčadi bio je - poseban.

Sutjeska Nikšić, Lecce, Roma, Juventus i Al Jazira klubovi su njegove karijere od 1999. do 2017., a u zadnje vrijeme razmatrao je dvije ponude.

Srpski Partizan i argentinski San Lorenzo u siječnju su htjeli su dovesti ovog genijalca s loptom koji je te pozive odbacio zato što mu se nogomet ne igra. 

Provodi vrijeme u Lecceu i igra golf, o nogometu sve manje razmišlja. Ipak, talijanski mu grad nudi sjajne uvjete za veliku strast, počeo je sudjelovati na profesionalnim turnirima u Italiji i Francuskoj, a na jednom je osvojio i prvo mjesto. Tu nam priča počinje poprimati one klasične konture stereotipa o Crnogorcima. 

Znao ih ponekad prenijeti i na teren. Bilo je utakmica u kojim se Mirkoneu nije dalo trčati i truditi, a kad bi mu se dalo, onda bi uglavnom sam sredio protivnika. Imao je sve - od tehnike, vica u igri pa do inteligencije što je najupečatljivije, na kraju i trofejima, pokazivao u torinskom Juventusu od 2011. do 2014.

Baš je Vučinić bio jedan od najboljih igrača Juventusa u sezoni 2011./2012. kada su bez poraza osvojili 'scudetto' čime je počela dominacija 'stare dame' Apeninima koja traje i danas. 

Mirko, pravi balkanski šarmer, poznat je i po proslavi gola kada je umjesto dresa skinuo - šorc!

Znao je i slikovito pokazati kako se osjeća na tečnom crnogorskom... Nije mu bilo dobro stati na 'žulj'.

Poseban igrač, apsolutno!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Hey Hay 12.02.2018.

    Mirko legenda!

  • nikopolidis_71 12.02.2018.

    Skini gaće vučina da se vidi...

  • exer55 12.02.2018.

    Kud i benzemi ne padne nešto slično na pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare