To je to što me zanima!

Genoi gradski derbi: Diego Milito srušio Sampdoriju

U đenoveskom derbiju slavio je Hrvat Ivan Jurić i njegova Genoa, koja je Sampdoriju pobijedila 3-1. Argentinac Milito preuzeo je glavnu rolu
Vidi originalni članak

Tri lopte koje je Diego Milito odaslao prema vratima Sampdorije odsjele su iza leđa vratara Luce Castellazzija, pa su se nogometaši Genoe vratili na pobjednički kolosjek. Bilo je 3-1 za petoplasiranu momčad talijanske Serije A u posljednjoj utakmici 34. kola tamošnjeg nogometnog prvenstva. Sjajni argentinski napadač bio je poguban za suparnike u 30., 73. i trećoj minuti sudačke nadokande susreta proslavivši hat-trickom nastavak uspješne sezone u kojoj je, za sada, na brojci od 19 prvenstvenih pogodaka. Samo su dva napadača u Seriji A raspoloženija od njega, Interov Zlatan Ibrahimović i Bolognin Marco di Vaio sa po 21 pogotkom.
Pobjedom je Genoa, za koju je hrvatski reprezentativac Ivan Jurić odigrao cijeli susret, prekinula niz od dva poraza, te se sada nalazi samo bod od četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a kojeg čuva Fiorentina.
Pogodak za Sampdoriju u trećoj minuti produžetka prvoga dijela postigao je Campagnaro, inače isključen u posljednjim minutama susreta. “Pocrvenio” je nakon naguravanja s Mottom, isključenim igračem pobjedničke momčadi, koja je u 87. minuti ostala i bez Ferrarija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare