To je to što me zanima!

Georg Koch i dalje loše, u pitanju i nastavak karijere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši golman Dinama uopće se ne oporavlja od eksplozije petarde u blizini njegova uha i nad nastavkom njegove karijere sve je veći upitnik
Vidi originalni članak

Ne možemo reći da mu se stanje pogoršava, ali nije niti bolje. Još uvijek ne može ni razmišljati o povratku treninzima, o trenutnom stanju Georga Kocha rekao je glasnogovornik bečkog Rapida, u kojeg je Goerg Koch ovoga ljeta prešao iz hrvatskog prvaka.
- Bojim se za nastavak njegove karijere, iskreno se bojim... - dodao je Rapidov čovjek zadužen za komunikaciju s medijima.
Kocha i dalje muči poremećaj ravnoteže i povremena slabost. Prije dva tjedna pokraj uha mu je eksplodirala petarda i nikako se ne uspjeva oporaviti. Borac kakav jest, kakvog su ga upoznali i navijači Dinama, Koch ne želi odustati. Iako mu je 36 godina, želi još igrati, vratiti se nogometu. Trenutno je u Njemačkoj na detaljnim pregledima, nakon kojih bi trebalo biti poznato više detalja. Prve informacije nisu dobre...
- Nije nemoguće da se povučem, sve ovisi kako će se razvijati oporavak - povjerio se njemačkim medijima golman koji je lani sam Dinamu donio podosta bodova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mirni1 09.09.2008.

    šteta. u maksimiru je vrlo korektno odradio svoj ugovor i ostavio pozitivan dojam iza sebe

  • Hrvatska 08.09.2008.

    koch je legenda! Baš mi ga je žao...

  • Hrc_dinamo 08.09.2008.

    BBB-i ti nikad nebi takvo sranje napravili...divlji jesu...ali ipak su oni za svoj klub a ne ko ovi pederi iz austrije

Komentiraj...
Vidi sve komentare