To je to što me zanima!

Gerard Pique priznao: Bojim se samo Waynea Rooneya!

Znam ga odlično. Nikad nisam vidio nekog s toliko snage. Rekao sam Messiju, Xaviju i dečkima da se moramo paziti, kaže Pique, bivši igrač Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Dobar dan. Meni ovdje nije dobro. Ne igram i želim otići, rekao je Pique Fergusonu ušavši u njegov ured. Bilo je to 2007. godine.

- U redu, onda idi - odgovorio je Ferguson.

I Španjolac je otišao. Ravno u Barcelonu.

- Sjećam se jako dobro tog razgovora. Da me Ferguson pokušao odgovoriti, možda bih ostao - prisjetio se Gerard Pique.

Vrlo dobar prijatelj je s Rooneyem.

- Došli smo na trening, a Alex nas je obojicu poslao natrag u svlačionicu. Nisam imao pojma zašto. Onda mi je Wayne objasnio kako Alex ne voli da igrači nosi žute kopačke. A imali smo ih i Wayne i ja - kaže Pique.

Objasnio je suigračima tko je Rooney.

- Samo se njega bojim. Rekao sam Messiju i dečkima da se moramo jako paziti.

Barcelona je ove sezone sve tri utakmice u prvenstvu i Ligi prvaka izgubila od momčadi koje su igrale 4-2-3-1. To su Hercules, Arsenal i Sociedad. Najviše im odgovara kad protivnik igra 4-4-2. Zato će Alex Ferguson Barceloni suprotstaviti momčad s jednom špicom i jednom polušpicom.

- Pitao sam Guardiolu kakav je osjećaj pobijediti na Wembleyu. Rekao mi je da su igrali kao ‘ludi’, računajući da više nikad neće dobiti novu priliku. I da i mi razmišljamo tako. Kao da nam je posljednji finale u karijeri - objasnio je Guardiolinu pripremu Leo Messi.

Fergusone, slušaj mene

Igrao sam pet puta protiv Messija. Jedini način da ga Ferguson zaustavi jest da ga dupliraju. Moraju mu stajati blizu. U suprotnom nemaju šanse, rekao je Michel Salgado.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • matea033 28.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DARK HORSE 28.05.2011.

    1: man.Utd Park 83

  • dajkula 28.05.2011.

    čega?, da mu ga ne zabije pri velikoj brzini?

Komentiraj...
Vidi sve komentare