To je to što me zanima!

Gerd Müller nestao, pa su ga pronašli u konfuznom stanju...

Prema pisanju talijanskih medija, najbolji strijelac Njemačke svih vremena Gerd Müller (65) nakratko je nestao tijekom priprema Bayernove U23 momčadi u Tridentu
Vidi originalni članak

Corriere del Trentino navodi da je u ponedjeljak rano ujutro popularni "Bombarder", Gerd Müller, koji je pomoćnik trenera u drugoj momčadi Bayerna, napustio hotel Villa Madruzzo, a kako se nije vratio u dogledno vrijeme, djelatnici kluba pozvali su policiju koja ga je pronašla 13 sati kasnije kako luta glavnom ulicom Tridenta "De Gasperi" u dezorijentiranom stanju.

Bild navodi kako je Müller oko pet sati ujutro sjeo u taksi i od taksista naručio da ga odveze u München, a kad mu je ovaj objasnio da nema dovoljno novca da plati taj put, da je otišao na željeznički kolodvor gdje mu se izgubio svaki trag.

Zbog spomenutog incidenta njegova supruga Uschi hitno je doputovala u Italiju i odvela ga kući u München.

Müller spada među najbolje strijelce u povijesti nogometa. Za njemačku reprezentaciju zabio je 68 golova u 62 nastupa, u Bundesligi 365 u 427 nastupa, a u europskim kupovima zabio ih je 66 u 74 nastupa. Ukupno gledano drugi je najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava s 14 golova, a Zlatnu loptu namijenjenu najboljem europskom nogometašu osvojio je 1970. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SpužvaBobSkockani 20.07.2011.

    I u 65-oj traži loptu u šesnaestercu, bravo ...

  • Activitoner 20.07.2011.

    Stari as..

Komentiraj...
Vidi sve komentare