To je to što me zanima!

Gerrard ide u Galaxy? "Ključ je bio razgovor s Rodgersom"

Dan nakon što je objavio kako će na ljeto napustiti Liveprool nakon 16 godina među "redsima", američki ESPN saznaje da će novi klub Stevena Gerrarda biti LA Galaxy
Vidi originalni članak

Otprije je bilo poznato kako će Steven Gerrard nakon Liverpoola karijeru nastaviti, vjerojatno i dovršiti u Americi, a vrlo je izgledno da će to biti Los Angeles Galaxy. Kako piše ESPN, izvor blizak dogovoru potvrdio je posao.

Branitelj naslova prvaka američkog MLS-a dovest će 34-godišnjeg veznjaka na godinu i pol za oko šest milijuna dolara godišnje, tvrdi Washington Post. Samo vodstvo lige od Gerrardova će transfera uprihoditi 750.000 dolara.

Gerrard je u intervjuu za službene stranice Liverpoola otkrio kako je iza njega velika i nimalo lagana odluka, no misli da je dobro napravio.

- Na ljeto ću imati 35 godina i htio sam nešto novo. Iza mene je 17 sezona, a tu sam ukupno gledajući od svoje osme godine. Znam da će možda neki ljudi svašta pričati, ali mislim da sam svoje odradio. I da je vrijeme za druge - rekao je pa pojasnio što ga je natjeralo na takvu odluku:

- Nije samo jedan detalj utjecao na moju odluku, već više njih. Ali ključ svega bio je trenutak kad me je menadžer kluba pozvao i rekao mi da je vrijeme da se proanaliziraju moje zadnje utakmice, kao i cijele momčadi. Bio je to vrlo težak razgovor nakon kojeg sam donio odluku. Mislim, nije meni problem ulaziti s klupe, učinit ću to rado svaki puta do kraja sezone, ali to je bila prekretnica u mojoj odluci.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • strmi007 05.01.2015.

    MLS i služi za penziće iz Europe

  • 04.01.2015.

    Igračina!

  • Ivan600 04.01.2015.

    Počinjem pratiti MLS od sljedeće sezone samo zbog Gerrarda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare