To je to što me zanima!

Gerrard kupuje u Koprivnici: U Rangerse stiže stoper Slavena

Škoti ga opisuju kao jakog u zraku, jer dobiva 8,91 zračni duel po utakmici, odnosno 64,1 posto zračnih duela u kojima se nađe po utakmici. A to je više od ijednog Rangersovog braniča
Vidi originalni članak

Glasgow Rangers opasno je zagrizao za braniča Slavena Belupa Nikolu Katića (21) i tvrde da je blizu potpisao ugovora!

Novi trener škotskog giganta Steven Gerrard na stoperskoj poziciji ima samo Brunu Alvesa, Fabija Cardosa i Rossa McCrorieja, te jako želi Katića da pojača konkurenciju. 

Kako navode škotski mediji, Katić je vrijedan dva milijuna funti, a želi ga i moskovski Spartak.

Katić je rođen u BiH, ali igrao je za hrvatsku reprezentaciju, čak i A vrstu, protiv Meksika prošle godine (2:1). Ima još tri godine ugovor sa Slavenom.

Škoti ga opisuju kao jakog u zraku, jer dobiva 8,91 zračni duel po utakmici, odnosno 64,1 posto zračnih duela u kojima se nađe po utakmici. A to je više od ijednog Rangersovog braniča.

Dobar je i u startovima, dobro se kreće i postavlja, a Škoti pišu i da je rođeni vođa. Iako je vrlo mlad, već je bio kapetan Slavena.

Dodaju da nije tako vješt s loptom u nogama, po točnim je dodavanjima lošiji od trenutnih Rangersovih braniča, ali sve ključne karakteristike dobroga braniča posjeduje.

Škoti pišu i da mu je menadžer Mladen Kliškinić i da ima tjednu plaću od tisuću funti. Prošloga ga je ljeta htio moskovski CSKA, ali htio ga je poslati na posudbu, što Nikola nije prihvatio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MarioKočet 12.06.2018.

    Sta nece ovog iz Rudesa niko sta je jos osto pa da se u 1. hnl natjece momcad bez igraca, bez stadiona, bez navijaca samo s pomocnim trenerom

  • kirbi78 12.06.2018.

    Čestitke,bravo i sretno dalje

  • Nk_Eszek 12.06.2018.

    Solidan stoper. Čudno kako ga big Z nije ugrabio

Komentiraj...
Vidi sve komentare