To je to što me zanima!

Gerrard o 38 sekundi "bijesa": Mrzio sam Manchester United

United i Liverpool igraju danas od 18:30 sati. Steven Gerrard u kolumni za Daily Mail prisjetio se svog posljednjeg derbija u kojem je dobio crveni za 38 sekundi
Vidi originalni članak

Steven Gerrard u kolumni za Daily Mail osvrnuo se na detalje s kraja karijere na Anfieldu. Ikona Liverpoola uoči današnjeg derbija protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu (18.30 sati) otkrila je detalje o svojoj posljednjoj sezoni. 

Gerrard je dobio izravni crveni karton u posljednjem derbiju protiv Manchester Uniteda za samo 38 sekundi. Liverpool je izgubio na Anfieldu 2-1, a Gerrard je za najbrže isključenje u karijeri dobio tri utakmice kazne. Danas igra u LA Galaxyju.

- Trebalo mi je 38 sekundi da se isključim s derbija. Bilo je to 38 sekundi bijesa, možda čak i ludila prema protivniku. Mrzio sam United. Jednostavno, naši su mozgovi tako izbrušeni. Naša srca i naše duše žive za samo jedan klub i onda imaš ovakav odnos prema rivalu - objasnio je Gerrard

Otkrio je engleski veznjak da ga je zvao i Slaven Bilić.

- Bilo je dosta ponuda za mene kad sam rekao da odlazim iz Liverpoola. Zvao me i Slaven Bilić koji je trenirao Bešiktaš - rekao je Gerrard.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • strmi007 12.09.2015.

    kako bi onaj jedan lik rekao : događa se

  • prajdali 12.09.2015.

    Gerrard je bio veoma dobar igrač,možda čak i malo precijenjen.Ništa više od toga.

  • arrow7 12.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare