To je to što me zanima!

Gerrard: Poraz od Hrvata najteži je u mojoj karijeri

Steven Gerrard (29) za službene je internetske stranice Liverpoola otkrio da se još uvijek nije oporavio od poraza (3-2) u dvoboju s Hrvatskom
Vidi originalni članak

Engleski nogometni reprezentativac otkrio je da ga poraz od Hrvatske prije dvije godine još uvijek jako boli.
- Imamo nezavršenog posla s Hrvatima. Rezultat i igra hrvatskih nogometaša te večeri na Wembleyju ujesen 2007. uistinu su nas pogodili. Bio je to definitivno najgori trenutak u mojoj karijeri reprezentativca. Puno je trebalo vremena proći da taj poraz prebolim. Zapravo, do dana današnjeg nisam ga još sasvim prebolio – rekao je ponajbolji engleski nogometaš.
- I dalje se sjećamo osjećaja s kojim smo ostali u svlačionici dugo nakon utakmice. Neću se moći riješiti sjećanja na taj trenutak sve dok ne osiguramo i teoretski odlazak u Južnoafričku Republiku. Pamtimo sve što su nam Hrvati učinili i to će nas motivirati za srijedu. Premda, ukoliko nas ne može motivirati osiguravanje puta na SP, onda imamo problem - dodaje Gerrard.
- Dvoboj s Hrvatskom gledamo kao finale kupa. U njega ulazimo s punim samopouzdanjem. Znamo da imamo fantastičnu priliku. Želimo odraditi posao odmah - odlučan je veznjak Engleza.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HBCRO 07.09.2009.

    Napokon glas razuma među Englezima http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2626060/Beckham-Lay-off-Eduardo.html

  • arsta 07.09.2009.

    bolje ce ga ih jos vise kad vas opet pobjedimo

  • halamadrid7 07.09.2009.

    nista nista i drugi put...

Komentiraj...
Vidi sve komentare