To je to što me zanima!

Gianmarco Tamberi: S pola brade do prvih bodova sezone

Tamberi kaže da brije pola brade jer na taj način silno zabavlja publiku. Gianmarco je velik obožavatelj rock-glazbe, svira bubnjeve, sluša Deep Purple, Led Zeppelin...
Vidi originalni članak

Gianmarco Tamberi (23) talijanski je skakač u vis. Osvojio je drugo mjesto na Dijamantnoj ligi u Londonu, a pola brade zaštitni mu je znak od 2011. godine.

Zaštitni znak Dennisa Rodmana bila je luda frizura - na svakoj utakmici drukčija, Michael Johnson nosio je “famozne” zlatne sprinterice, Rafa Nadal prije servisa zabacuje kosu iza oba uha, a talijanski skakač u vis Tamberi, brije samo pola brade. Mladi atletičar s ponosom bradu njeguje godinama, a publika je jednostavno obožava.

- Brada mi je postala zaštitni znak. Volim skakati i pritom zabavljati publiku jer ne podnosim kada gledatelji nisu uključeni u samo natjecanje - objasnio je mladi Talijan.

- Zato ih uvijek pokušavam zabaviti i ako uspijem, publika navija za mene - dodao je.

Gianmarco je velik obožavatelj rock-glazbe, svira bubnjeve, sluša Deep Purple, Led Zeppelin i The Doors, a zaljubljenik je u košarku od malih nogu.

- Da me pitate bih li radije osvojio olimpijsko zlato ili igrao u NBA-u, odgovorio bih NBA. Velik sam obožavatelj košarke - zaključio je Tamberi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • piksa123 26.07.2015.

    debilno izgleda,vjerovatno je los pa mora privuc paznju

  • lovac_u_mutnom 26.07.2015.

    Nadalov zastitni znak je izvlacenje gaca iz su***.....samo toliko....

  • Ivek987 26.07.2015.

    Bome ga ne razumijem, što ne igra onda košarku kada je tako voli. Kako to da se bavi atletikom, a ne košarkom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare