To je to što me zanima!

Gimnastičarska senzacija Možnik osvojio prvo zlato

Mladi Mario Možnik osvojio je zlatnu medalju na preči na Svjetskom kupu u Montrealu. Ude, Seligman i Marković nisu nastupili zbog ozljeda
Vidi originalni članak

Za hrvatsku gimnastiku gotovo da se nije ni čulo do osvajanja olimpijskog srebra Filipa Udea. A onda je skromni Filip najavio da u domovini ima još takvih kao on. Spremnih za velike stvari. Potvrdio je to mladić iz Zagreba, Mario Možnik koji je osvoji zlato na prvom turniru Svjetskog kupa u Montrealu.
- Iako mi forma nije na vrhuncu, došao sam spreman na prvo natjecanje u sezoni. Najteže mi je bilo kvalificirati se u finale jer preča nije bila dobro fiksirana pa neke elemente nisam mogao izvesti. Početna i krajnja ocjena zbog toga je bila nešto niža, a niti trener mi nije mogao asistirati jer je bio sudac - rekao je Možnik za Večernji list.
Na žalost Seligman, Ude i Marković su ozlijeđeni te nisu nastupili. Ipak, tu je bila nova hrvatska gimnastičarska senzacija.
- Znao sam da mogu do visoke ocjene, no nisam očekivao zlato u ovoj konkurenciji. Moram priznati da mi je put do zlata bio malo olakšan jer je svjetski doprvak Aljaž Pegan na zagrijavanju ozlijedio leđa i nije mogao vježbati - kaže skromni Možnik.
Ovo mu je prva zlatna medalja na Svjetskom kupu, prije nje skupio je dvije bronce. Sada slijede osam turnira Svjetskog kupa i Europsko prvenstvo u Milanu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Captain Obvious 10.03.2009.

    Ooo ovo je neko čudo od mladića... U naslovu gimnastičar a u prvom redu već atletičar. :) neka samo da je više takvih.

  • zoran123456 09.03.2009.

    22 godine a pogledajte te ručetine ! Svaka mu čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare