To je to što me zanima!

Ginobiliju izgubili psa: Moje iskrene uvrede aviokompaniji

Pri transferu kući, u argentinsku Bahiju, aviokompanija kojom je Argentinac putovao iz SAD-a izgubila je njegova kućnog ljubimca, psa Cirua, kojem je košarkaš privržen
Vidi originalni članak

"Moje iskrene uvrede avioprijevozniku koji mi je ovo priuštio", napisao je na svom Twitter-profilu argentinski košarkaš San Antonio Spursa Emanuel Ginobili...

Pri transferu kući, u argentinsku Bahiju, aviokompanija kojom je Argentinac putovao iz SAD-a izgubila je njegova kućnog ljubimca, psa Cirua, kojem je uskoro 34-godišnji košarkaš iznimno privržen.

Psa je sjajni Argentinac dobio tek nakon pet dugih dana čekanja, a jadna je životinja, izvijestio je Ginobili, bila sasvim dezorijentirana i preplašena.

"Ne možete ni zamisliti zbrku koja je nastala oko transfera mog psa u Argentinu. Trebalo mi je pet sati ispunjavanja formulara i još na kraju mi ga nisu ukrcali na let. Jako mi je nedostajao", napisao je Ginobili dodavši:

"Napokon, vratili su mi ga nakon pet dana. Jadan, bio je sasvim izgubljen. Aviokompaniji koja nam je to učinila najiskrenije uvrede."

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare