To je to što me zanima!

Giorgio, legendo. Pa, nije ti ovo odbojka! Barci nije sviran penal

Barcelona je oštećena za penal, tu nema sumnje. Giorgio Chiellini je zabio gol, a nakon toga igrao rukom. Sudac Marciniak nije dosudio penal iako je trebao
Vidi originalni članak

Kao u stilu najboljih odbojkaških blokera... Tako je Giorgio Chiellini zaustavio Neymarov udarac prema golu Gianluigija Buffona oko 70. minute četvrtfinalnog susreta između Juventusa i Barcelone, koji je Juve na kraju dobio 3-0.

Glavni sudac Szymon Marciniak trebao je pokazati na bijelu točku, ali se nije oglasio. Evo spornog detalja.

Barcelona je oštećena za penal, tu nema sumnje. Mogla je na Camp Nou s dva gola zaostatka. Ovako, tamo će se naći s tri gola zaostatka i ponovljenom nemogućom misijom kao protiv PSG-a.

A kada smo već kod Chiellinija valja spomenuti jednu prekrasnu scenu s večerašnje utakmice. 2014. godine Suarez i Chiellini su se našli u centru pažnje nakon što je Urugvajac ugrizao Talijana. Bilo je to u utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva nakon čega je Suarez dobio kaznu od devet internacionalnih utakmica i propustio ostatak prvenstva.

Lijepo je vidjeti ovakav sportski pozdrav nakon svega.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 13.04.2017.

    Kakav penal? Ako netko nezna pravila neka se educira. Ako lopta od tijela zavrsi na ruci, nije penal...Dovidjenja.

  • reuelpeers 12.04.2017.

    Borise patiiiii smeće jedno subjektivno, pročitana ste knjiga nećete osvajati više ništa po europi prošlo je vaše vrijeme. Nab**** tebe i barcu na kukuruz

  • Gbbb 12.04.2017.

    Mozda Mamic ima prste u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare