To je to što me zanima!

Gips: Hirschera treba kazniti zabranom nastupa u utrkama

Jasno nam je da se bodovi neće oduzeti Hirscheru i Neureutheru i da Ivica neće naknadno dobiti sljemensku krunu. FIS mora kazniti ovakvu prevaru, rekao je Gips
Vidi originalni članak

Optužbe koje je Kostelić izrekao osobno su me jako uvrijedile, rekao je Marcel Hirscher.

- Nisam prevarant i budite sigurni da nikada na stazi neću stati ako samo sumnjam da sam ‘haklao’ vrata - dodao je Hirscher, kojeg brane gotovo svi austrijski skijaši, iako je Benni Raich izjavio da skijaši uglavnom znaju kad ‘haklaju’.

- Mislim da svatko zna kad je pogriješio. Ali slalomi su postali prebrzi i sucima je teško vidjeti kad netko pogriješi - rekao je Benni.

Hrvatski skijaški savez naručio je snimke sa Sljemena i, nakon što ih pregleda, odlučit će hoće li uložiti žalbu na rezultat.

- Ma, jasno nam je da se bodovi neće oduzeti Hirscheru i Neureutheru i da Ivica neće naknadno dobiti sljemensku krunu. FIS mora sankcionirati ovakvu nepravdu i prevaru. Očekujem da Hirscheru zabrane nastupe na nekoliko utrka - istaknuo je Ante Kostelić.

I to će se teško dogoditi. Šef muškog Svjetskog kupa Günter Hujara priznaje pogreške, ali ne govori o sankcijama za propuste.

- U budućnosti ćemo morati uvesti tehnologiju nakon koje neće ostati nikakve sumnje - rekao je Hujara.

Javio se i prozvani Felix Neureuther, kojeg su također jako uvrijedile optužbe za prevaru.

- To je sve veliko sr...

U HSS-u pokušavaju spustiti tenzije oko cijele priče jer Ivici treba mir za obranu Velikoga globusa.

- Nije dobro da se stvara tako negativna atmosfera oko Kostelića. Ne želimo da Ivicu večeras u Schladmingu izviždi 40.000 austrijskih navijača - istaknuo je predsjednik HSS-a Miho Glavić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • šumar 24.01.2012.

    Što se Sljemena tiće ispalo je da su naši suci oštetili Ivicu (ili nisu) treba dobro pogledati snimku i tek onda osuđivati bilo koga!

  • EZEL44 23.01.2012.

    FAIR play......a keš tko bi se od Vas pametnih oprostio od 10500€ , 22000€ ili 45ooo€..to što"neki" nisu u sportskoj školi naučili ne mogu si pomoći..

  • bygmark 23.01.2012.

    A šta kaže Kreč na ovu izjavu Gipsa ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare