To je to što me zanima!

Giriček: Žalim što ništa nisam osvojio s repkom

Nekadašnja hrvatska košarkaška zvijezda trenutačno je u Sarajevu, gdje njegov Fenerbahçe Ülker igra na turniru 'Mirza Delibašić'
Vidi originalni članak

Ako ćemo mjeriti po tome što sam bio prvi Zagrepčanin u NBA ligi, mislim da nitko od zagrebačkih košarkaša nije napravio takvu karijeru, rekao je Gordan Giriček za sarajevski Dnevni Avaz, a prenijela Kosarka.hr.
- Sad imam novca i svega drugog, ali žalim za titulama. Hrvatska prvenstva i kupove ne računam, ali žao mi je što s reprezentacijom ili u NBA ligi nisam napravio nešto više - dodao je Giriček, čiji Fenerbahçe Ülker u Sarajevu igra na turniru "Mirza Delibašić" uoči početka nove sezone.
Giriček (32) u šest sezona igrao u pet NBA klubova, a samo je jedanput prošao prvi krug doigravanja. S reprezentacijom je definitivno raskrstio prije tri godine odugovlačeći s konačnom objavom davno donesene odluke, a uz objašnjenje da je termin priprema s repkom jedino vrijeme u kojem mu bivša supruga dopušta vidjeti kćer Laru.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bays 28.09.2009.

    ne može njemu bivša određivati kad će vidjeti kćer jer je to i njegovo dijete, nego sud. koja mizerna i prozirna isprika

  • josica 28.09.2009.

    Ti si ostatak šljama ljudskog roda i dabogda ti sve u životu bilo kao sa reprezentacijom. Poslušaj Bilića, Metličića, Šimunića, Balića.... i nikad se više nemoj pojavljivatii u našim novinama !!!

  • user_32960 28.09.2009.

    heh a kako bi osvojio kad nisi htjeo igrat za repku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare