To je to što me zanima!

Glasnogovornica je potvrdila: Michaelovi nalazi su ukradeni!

Nepoznati ponuditelj na internetu pokušava prodati liječničku dokumentaciju za koju tvrdi da je Schumacherova. Ne zna se je li autentična, ali je sigurno da nalaza nema
Vidi originalni članak

Dokumenti za koje tvrdi da su liječnički nalazi legende Formule 1 Michaela Schumachera nepoznati obožavatelj na internetu je ponudio na prodaju, piše Daily Mail. Iako se ne zna je li dokumentacija autentična, Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm potvrdila je da su nalazi ukradeni

Kazala je i kako će Michaelov pravni tim pokrenuti sudski postupak ako ijedna informacija iz liječničke dokumentacije bude javno objavljena. 

- Već nekoliko dana ukradene podatke i dokumente netko javno nudi na prodaju. Ponuditelj tvrdi kako je riječ o nalazima Michaela Schumachera, ali to ne možemo sa sigurnošću tvrditi. No, sigurno je da dokumentacije nema te da je ukradena. Krađu smo prijavili i vlasti poduzimaju mjere. Ističemo da je objavljivanje takvih dokumenata strogo zabranjeno te da je njihov sadržaj privatan i povjerljiv - izjavila je Kehm. 

Nije jasno je li riječ o liječničkoj dokumentaciji iz bolnice u Grenobleu u Francuskoj ili iz bolnice u Laussanneu u Švicarskoj. 

Podsjetimo, Michael Schumacher završio je u komi nakon teške nesreće u 29. prosinca 2013. godine tijekom skijanja u francuskim Alpama. Sedmerostruki svjetski prvak je 16. lipnja prebačen iz sveučilišne bolnice u francuskom Grenobleu u bolnicu u švicarskom Lausanneu, koja se nalazi u blizini njegove obiteljske kuće. Tijekom puta bio je pri svijesti te kimanjem glavom komunicirao s okolinom. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Maddog 29.06.2014.

    lešinari ,pustite čovjeka na miru

  • beso_zg 24.06.2014.

    kako je moguće da dokumentacija bude ukradena? netko očito ne radi svoj posao

  • tonitonic 24.06.2014.

    Jadno i nisko.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare