To je to što me zanima!

Glavni favoriti padali su od Ukrajine do Španjolske...

U subotnjim utakmicama europskih nogometnih liga kiksali su baš svi 'ziceri'. Pomor favorita i crni dan za kladioničare započeo je već oko 15 sati...
Vidi originalni članak

Osim što izludjeli svoje navijače i trenere, igrači Bayerna, Lyona, Porta, Barcelone i drugih klubova u očaj su bacili i igrače sportske kladionice diljem Europe.
U subotnjim utakmicama europskih nogometnih liga kiksali su baš svi “ziceri”, a crni dan za kladioničare počeo je već oko 15 sati, nakon što su završile utakmice u ukrajinskoj i 2. njemačkoj ligi. Kijevski Dinamo je odigrao samo 1-1, a istim rezultatom završila je utakmica Kaiserslauterna i “davljenika” Frankfurta.
No pravi pomor favorita započeo je popodne i neočekivanim remijem Bayerna u Koelnu. Vodeće momčadi austrijskog prvenstva, na čije pobjede je bio izrazito mali koeficijent koji se našao na mnogim listićima, nisu uspjele pobijediti potpune autsajdere.
Čak je i Porto slabašnog Olhanensea jedva spasio bod, Lyon nije uspio zabiti gol očajnom Boulougneu, PSV je izgubio u gostima kod NAC Brede, a Barcelona stavila točku na “i” odigravši 2-2 protiv Almerije.
Prošlog vikenda bilo je gotovo nemoguće zaraditi, a kladionice zbrajaju rekordne zarade zahvaljujući nevjerojatnim kiksevima vodećih momčadi u svim ligama. Favoriti su padali i u Rumunjskoj pa čak i u nižim ligama.


S DVADESET KUNA DO OGROMNOG DOBITKA

Da ste na neočekivane remije Bayerna, Porta, Barcelone, Lyona, Salzburga i Kaiserslauterna uložili samo 20 kuna, dobili biste nevjerojatnih 180.000 kuna. Kiksali su i favoriti u manje popularnim ligama, poput ukrajinske, rumunjske ili nižih engleskih liga.

IZNENAĐENJA I U RUKOMETU...
Koeficijent na pobjedu rukometaša Barcelone kod slabog Koldinga bio je samo 1,15. Utakmica je završila 25-25. Košarkaši Zadra izgubili su u Sarajevu, a Knicksi doma od New Jerseya.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • buzzz 07.03.2010.

    I ja sam digo u subotu :))))

  • user_30348 07.03.2010.

    A ja dobio 1000 kn u subotu, prije toga godinu dana nisam dobio, bolesno....

  • YUSSUF 77 07.03.2010.

    Ovaj vikend se jedino moglo s pištoljem odnjet lova iz kladuše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare