To je to što me zanima!

Mamić sa suđenja na utakmicu, Dinamo je izgubio od FC Tosna

Dinamo je nakon 4-0 pobjede protiv Mure izgubio prvu utakmicu na pripremama. U petak 'modre' čeka Vorskla Poltava, a u subotu će odigrati zadnju pripremnu utakmicu s češkim klubom Slovačko
Vidi originalni članak

U prvom dijelu dana bio je u Osijeku na suđenju na kojem ga po optužnici USKOK-a sumnjiče za izvlačenje milijuna iz Dinama, sjeo je u automobil i otišao u Mursku Sobotu gdje se plavi pripremaju za novu sezonu.

Zdravko Mamić zajedno s Mirkom Barišićem gledao je Dinamov poraz od novog ruskog prvoligaša FC Tosna 1-0.

Igrao i Sammir

Ivajlo Petev na teren je poslao Livakovića, Stojanovića, Sigalija, Rrahmanija, Lecjaksa, Antolića, Mora, Fiolića, Ćorića, Fernandesa i Henriqueza.

U drugom dijelu šansu su dobili Zagorac, Stojanović , Pivarić, Perić, Sosa, Pavičić, Knežević, Guilherme, Sammir i Gojak. 

Dinamo je nakon 4-0 pobjede protiv Mure izgubio prvu utakmicu na pripremama. Ruski Tosno slavio je golom Zabolotnija u 29. minuti utakmice.

'Modri' će odigrati još dvije pripremne utakmice, u petak protiv Vorskle Poltave, a u subotu s češkim klubom  Slovačko.

Petev: Nisam zadovoljan

- Šteta što smo pogriješili kao tim. Primili smo taj gol u prvom dijelu kad su oni zapravo prvi put došli do našeg gola. Naravno da me to smeta i nisam zadovoljan. Vidi se da su igrači umorni, ali imamo još dovoljno vremena za popravak - rekao je Ivajlo Petev.

- Dio je nogometa kad izgubiš. Moramo analizirati gdje smo griješili, a znam koji su to trenuci. Znam da su igrači umorni, zaboravio sam na to, ali učimo se na svojim greškama pa tako i ja učim na svojima - dodao je trener Dinama.

GNK Dinamo – FC Tosno 0:1 (0:1)

Tosno: Yurchenko, Buivolov, Dugalic, Kutin, Ivanov, Kascelan, Karnitskiy, Palienko, Galiulin, Zabolotniy, Melkadze

Dinamo: Livaković – Stojanović, Sigali, Rrahmani, Lecjaks – Antolić, Moro – Fiolić, Ćorić (od 26. Gojak), Fernandes – Henriquez (drugo poluvrijeme: Zagorac – Stojanović , Pivarić, Perić, Sosa – Pavičić, Knežević – Guilherme, Sammir, Gojak - Fernandes)

Žuti kartoni: Melkadze, Ivanov, Pivarić, Karnitskiy

Strijelci: 0:1 Zabolotniy (29.)

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • moslavina995 10.07.2017.

    Polako stručnjaci sa prognozama! Pripreme još nisu završile, a prvenstvo počelo, a vi već sve znate. I kako će biti i kako bi trebalo biti, tko će prvak biti, eto i slavnog vratara Kotarskog prodali...Pa sprdnja od lige, kao da su sve druge bolje, a ne i puno su lošije. Ne računajmo elitne, ali ipak zašto sprdnja? Zato što neki ne mogu 10 godina ništa osvojiti? E to je njihova sposobnost, a ne sprdnja lige. I nije im nitko za to kriv. Čak ni Mamić, sigurno i ako je on takvima uvijek kao kriv. Malo sutra, jedino u nekim bolesnim glavama. Dinamo za kojeg navijam neće nikada više lako osvojiti nešto kao do nedavno. Nikada više. Liga će nam biti sve jača i neizvjesnija. Mnogi će napredovati.

  • markomatić_2 04.07.2017.

    Prodali Kotarskog Ajaxu. Ne vjerujem jednostavno, opet se puštaju mladi igrači

  • SPALATINO 04.07.2017.

    E virovali ili ne ka navijač Hajduka volim i da bilo koji naš klub pobjedi u bilo kojem sportu ekipnom i pojedinačnom sportu pa i u prijateljskim utakmicama(pa i Dinamo).Prepucavanja je uvik bilo i bit če ih .Ali nisan se niti trudija pročitati članak do kraja jer naslov je Dinamo izgubija a u nastavku Mamić.Svrha ovakvog novinarstva je upravo stvaranje antagonizama.Mamič je čak i u pravu kad priča o ovakvim stvarima mislim o hrvatstvu.Eto gledali smo danas i jučer naše tenisač(ic)e pa pitaju ljudi odakle je ona mala Ana odakle je Petra odakle....E iz Hrvatske ma di god bili rođeni dok Hrvatsku predstavljaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare