To je to što me zanima!

VIDEO Dinamo u 120 minuta nogometa remizirao s Celjem

Ante Čačić isprobao je 26 igrača u dva poluvremena po 60 minuta. Slovenci su poveli u 47. golom Gregora Bajdea, a izjednačio je Luka Ivanušec u 113.
Vidi originalni članak

U izostanku protivnika na pripremama u Rovinju, dinamovci su u ponedjeljak odigrali međusobnu utakmicu, a u četvrtak remizirali u prvoj, ali i posljednjoj prijateljskoj utakmicu u zimskoj pauzi. Protiv slovenskog Celja u 120 minuta (dva poluvremena po 60 minuta) bilo je 1-1.

Početni sastav Dinama (4-4-2): Livaković - Ristovski, J.Šutalo, Perić, Štefulj - Špikić, Mišić, Bulat, Bočkaj - Emreli, Drmić

klupa: Zagorac, Nevistić, Moharrami, Ivanušec, Petković, Baturina, Ljubičić, Brkljača, Theophile-Catherine, Gurlica, Vrbančić, Rukavina, Lukanić, Menalo

POGLEDAJTE VIDEO:

Celje je povelo u 52. minuti, zabio je Gregor Bajde koji je išao sam na Ivana Nevistića. On je sedam minuta ranije zamijenio Dominika Livakovića, a tad su ušli i juniori Marko Brkljača i Luka Lukanić umjesto Marka Bulata i Darija Špikića.

Mahir Emreli mogao je brzo izjednačiti, šest minuta kasnije Azerbajdžanac je nakon centaršuta glavom pogodio stativu. Prečka se, pak, ispriječila u zadnjoj četvrtini utakmice, u 97. minuti je mladi Jakov Grlica iz blizine pogodio okvir gola nakon slobodnjaka Luke Ivanušec.

Ivanušec je donio izjednačenje u 113. minuti nakon što mu je lijepo loptu propustio Bruno Petković.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 03041 12.01.2023.

    Sramota ni tamo neko Celje ne mogu dobiti. Sva sreća da ni hajduk nije puno bolji a Rijeka je daleko

  • nepoznat1997 12.01.2023.

    Bobicanec stroj

  • dundo 100 12.01.2023.

    prodaj te još Petkovica livakovića pa će te još vi gubit

Komentiraj...
Vidi sve komentare