To je to što me zanima!

Gledao je Bayern i Perišića, a sad uživa s dragom na kupanju

Hrga se prošli tjedan odmarao u Hrvatskoj, a za vikend je 'skoknuo' u Munchen gdje je uživao u golijadi Bayerna i Werdera (6-1). Na tom susretu Ivan Perišić je asistirao Coutinhu za šesti gol...
Vidi originalni članak

Prije nešto više od tjedan dana najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović stigao je do desete jubilarne pobjede u profesionalnoj karijeri nakon što je u trećoj rundi nokautirao Erica Molinu. Amerikanac mu je bio najveći za.zalogaj, barem na papiru i statistikama, jer u ringu ni blizu nije tako izgledalo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Filip se 12 tjedana pripremao za taj meč, a većinu kampa je odradio u Miamiju sa svojim trenerom Pedrom Diasom. Najveća pobjeda u karijeri je zapakirana, a sada naravno, je vrijeme za zasluženi odmor. 

Hrga se prošli tjedan odmarao u Hrvatskoj, a za vikend je 'skoknuo' u München gdje je uživao u golijadi Bayerna i Werdera (6-1). Na tom susretu Ivan Perišić je asistirao Coutinhu za šesti gol pa je Filip mogao biti još zadovoljniji.

Nakon još malo sporta, došlo je vrijeme i za opuštanje. Boksač je na društvenim mrežama objavio fotografiju gdje se kupa sa suprugom Marinelom u termama, a u pozadini su planine. Hrgović nije objavio lokaciju, ali za pretpostaviti je da se s dragom nalazi na području Njemačke ili Austrije. On Marinela oženili su se u lipnju u Zagrebu, a Hrga je samo nekoliko dana ranije pobijedio Gregoryja Corbina.

Filip je itekako zaslužio odmor nakon mukotrpnog rada, a uskoro ga očekuju pripreme za novi meč koji ibi se trebao održati u roku od tri, četiri mjeseca.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sljuk 17.12.2019.

    Vazno je napomenuti da je (najbolji?) hrvatski boksac bio na utakmici u kojoj je hrvat asistirao za 6. gol....bilo kuda hrvati svuda...ovo novinarstvo se u modernim vremenima vratilo na razinu clanaka iz modre laste gdje su nekad i djeca pisala...bljuv

  • sljuk 17.12.2019.

    Isusati, da moja ide tak nasminkana u bazen....bolje da ne pisem dalje

  • Munjeigromovi_1 17.12.2019.

    Ovo joj je vodootporna sminka . To joj je kupio od zadnje premije , sad trazi sljedeceg penzica da joj zaradi za umjetne cice !

Komentiraj...
Vidi sve komentare