To je to što me zanima!

'Gledao sam ih, utakmice s BiH nama su početak SP-a'

Za portugalski list A Bolu izbornik portugalske reprezentacije Carlos Queiroz prokomentirao je ždrijeb dodatnih kvalifikacija, koji je dodijelio BiH
Vidi originalni članak

Ždrijeb nam je odredio da je Bosna i Hercegovina reprezentacija kojoj se moramo sučeliti. Moramo se pripremiti jako dobro. Bit će to za nas vrlo teška utakmica, kao što bi bila sa svakim od potencijalnih suparnika. U ovom dvobojima nema favorita, izjavio je Queiroz dodavši:
- Imao sam priliku pogledati dvije utakmice BiH u kvalifikacijama za SP i mogu reći da se radi o vrlo teškom protivniku. Njihovi nogometaši igraju dobar nogomet i morat ćemo biti u optimalnom izdanju da bismo ih eliminirali. Nadamo se da će svi naši najbolji igrači biti dostupni za taj dvoboj, uključujući i Cristiana Ronalda. Za nas su dvoboji s BiH početak Svjetskog prvenstva. Moramo svi skupa ujediniti snage, od nas u reprezentaciji, preko navijača i medija, da bismo stvorili okruženje i izašli kao pobjednici u ovim dvjema utakmicama.
Prva će se utakmica igrati u subotu, 14. studenog, na Stadionu svjetlosti (La Luz) u Lisabonu.
- Svi su igrači fokusirani na naš cilj, tako da imamo razloga biti optimistični i uvjereni u dobar rezultat. Ovo će biti posebne dvije utakmice jer pobjednik uzima sve dok poraženi ostaje bez ičega. Vjerujem da moji igrači mogu odigrati najbolje dosad jer razigravanje će u njima probuditi posebne emocije i poseban pritisak. Također, očekujem da će stadion Benfice biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • CICA 19.10.2009.

    "Dlanovi neka se ne štede, navijača pjesma neka krene iz Bosne i Hercegovine... kao bubanj naše srce bije, ajmo ljudi ajmo svi na noge, ajmo pjesmom svi do pobjede...ale,ale,ale... SRETNO BIH!!!

  • zelenožuti 19.10.2009.

    bolje bih, nego janezi

  • JAX 19.10.2009.

    sad ce bosanci bit krivi sto cr9 nece u afriku

Komentiraj...
Vidi sve komentare