To je to što me zanima!

Gledatelji zviždali, Boško Balaban im samo pljeskao

Slabim nastupom protiv Osijeka Dinamo je u derbiju 10. kola 1. HNL prekinuo 'crni niz’ u HNL-u i 'pobjegao’ pratnji na pet bodova prednosti
Vidi originalni članak

Utakmica protiv Osijeka bila je pravi lijek za nesanicu. Dinamo je poveo već u 1. minuti, a potom stao. Bez šansi, s minimalnim radijusom kretanja, bezidejno i nikakvim htijenjem da zabiju drugi gol. Ljutiti gledatelji počeli su zviždati, a Balaban se okrenuo prema “zapadu” i zapljeskao im.
- Vadi ga van, Ivankoviću, mijenjaj ga - orilo se stadionom. Profesor je prihvatio sugestiju i na poluvremenu ga ostavio u svlačionici.
- Procijenio sam da je tako najbolje - rekao je trener Dinama. U drugom dijelu agonija se nastavila, a oni istančanijega nogometnog ukusa petnaestak minuta prije kraja krenuli su kućama. Sve što su propustili je penal koji je promašio Mandžukić.
- Kriv sam jer u nervozi nisam odabrao igrača koji će pucati penal. Mandžukić sigurno neće do daljenjega - zaključio je Branko Ivanković “epohalnu” utakmicu u Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mirni1 06.10.2008.

    tobdžija nam uvređen i iznenađen

  • zg27 06.10.2008.

    nakon svega važno je da smo se odvojili a igra nam je ionako srednja žalost cijelu sezonu

  • vedran_zgb 06.10.2008.

    ovaj dinamo je stvarno prekriminalan,strasno nesto...ono kaj su spartu prosi nema nikakve veze s njihovom dobrom igrom,jer oni igru nemaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare