To je to što me zanima!

Glumio je frajera, bahatio se pa na kraju skoro ostao bez glave

"Taunting" je uglavom vrlo efikasan, Anderson Silva je karijeru izgradio na tome, a Roy Jones Junior, primjerice, primjer je svjetski poznatog boksača koji se borio takvim stilom. No, što kad stvari pođu po zlu?
Vidi originalni članak

Bilo je puno slučajeva u kojima su bahati borci na kraju dobili batina. Primjera je zaista mnogo, ali mi ćemo se prisjetiti jednog - kada je Anderson Silva popio nokaut od Chrisa Weidmana i izgubio pojas prvaka srednje kategorije nakon dugih šest godina vladavine.

Veliki Brazilac je karijeru izgradio na nečemu što se na engleskom govornom području zove "taunting". Najbliži prijevod na našem jeziku bio bi "izazivanje" - unutar oktogona. "Taunting" je čin u kojem borac svojeg protivnika izaziva i prvocira kako bi ga natjerao na pogrešku ili izbacio iz takta.

Takav način je uglavom vrlo efikasan, Anderson Silva je karijeru izgradio na tome, a Roy Jones Junior, primjerice, primjer je svjetski poznatog boksača koji se borio takvim stilom.

No, što se dogodi kad taunting pođe po zlu? Bahatost je na svojoj glavi osjetio Jordan Powell kojeg je Dominick Reyes brutalno nokautirao na priredbi LFA 13. Uvjerite se sami.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nikluk20 06.06.2017.

    eh.....sudbina :P

  • Serviseronja 06.06.2017.

    Drago mi je uvijek vidjeti da ga nije išao još udarati kad je ovaj pao. Puno njih bi ga još cipelarilo, to mi odvratno, zato mrzim ufc i sve fajtove osim boksa.

  • DeBil_Klinton 06.06.2017.

    Sasvim pristojni i normalni borci.Nikakvog "taunting"-a nije bilo. O kakvoj to bahatosti laprdaš. Tko pogleda borbu vidjet će i sam. Ne znam šta ovaj baljezga s tim naslovom. Možda je napušen...

Komentiraj...
Vidi sve komentare