To je to što me zanima!

Goal.com: Luka Modrić dobio sedmicu u remiju s Chelseajem

Omaleni mađioničar je držao konce igre na sredini terena i bio je prava spona između zadnjeg i napadačkog reda, stoji u opisu portala Goal.com
Vidi originalni članak

U utakmici 17. kola engleskog Premiershipa Tottenham je kao domaćin podijelio plijen s gradskim rivalom Chelseajem (1-1). Unatoč vodstvu Tottenham na kraju može biti sretan i bodom. Meč-loptu je u svojim nogama držao Didier Drogba, koji je nakon ulaska u drugom dijelu i izjednačio rezultat. Naime, u sudačkoj nadoknadi je Drogba namjestio loptu na bijelu točku, ali je njegov jedanaesterac pročitao vratar domaćina Gomes i tako ostavio jedan bod na White Hart Laneu.

Cijelu je utakmicu u Redknapponovoj momčadi odigrao hrvatski reprezentativac Luka Modrić, a nogometni internet-portal Goal.com ga je ocijenio sedmicom.

"Omaleni mađioničar je držao konce igre na sredini terena i bio je prava spona između zadnjeg i napadačkog reda. Bio je i u prilici krajem prvog dijela, ali nije sve začinio pogotkom", stoji u opisu igre hrvatskog reprezentativca.

Za igrača utakmice je proglašen Aaron Lennon s ocjenom 7.5, dok su kod gostiju najbolju ocjenu dobili Drogba i Paulo Ferreira (7).

Idi na 24sata

Komentari 23

  • stanko bubalo 13.12.2010.

    ja znam da je najlakše gaditi i vrjeđati(to ste naučili od izvršnog dopresjednika) ali mi dajte odgovor na ova dva pitanja? igrač za kojega kažete da je svjetska klasa kada je dao spuca gol sa 20 metara(mislim da bi igrač koji je svjetska klasa to trebao bar nekada napravit) i drugo nabrojite mi bar jednu,ali jednu utakmicu rerezentacije koju je mladi(iako mu je 26 godina) genijalac modrić rješio??eto reci te mi to ali bez vrijeđanja....

  • komarec 13.12.2010.

    stanko budalo, a kaj da ti velim, najbolje su ti već svi rekli na ovom "forumu", a nekak se najviše slažem s činjenicom da neznaš baš puno o nogometu. gledal sem jučer tu utakmicu, i modrić je napravil jedno krivo dodavanje oko 70 min, i engleski komentatori se tome nisu mogli načuditi, mislim da to jako puno govori o njegovoj igri. samo da ga Bog čuva od kakve ozljede i samo naprjed LUKA. Nego, zanima me mišljenje ostalih, kad ste već načeli temu o tome ko je rješil koju utakmicu, pa Vas pitam kad je C Ronaldo rješil koju bitnu utakmicu? meni se čini da on trpa samo slabe protivnike isključivo na snagu i brzinu. a da ne velim da mu je velik dio golova iz jedanaesteraca i slobodnjaka (istina savršenih slobodnjaka). čovjek nikad nije zabil barceloni, nije zabil u finalu lp, i ne sječam se kad je zabil koji ključni gol, niti u man utd niti u realu, niti u portugalu?

  • Kurčubić 13.12.2010.

    Zato je Stanko Bubalo bio svjetska igračina, u svoje vrijeme najbolji na svijetu, phaha. Daj klinjo nemaš pojma o nogometu. A evo ti protupitanje na tvoj komentar. Objasni mi onda zašto su među top 3 igrača na svijetu ,Xavi i Iniesta cijenjeniji u nogometu od Messija, ha pametnjakoviću?

Komentiraj...
Vidi sve komentare