To je to što me zanima!

Goal.com: Naš Luka Modrić u idealnoj je postavi 37. kola...

Modrićev Tottenham slavio je na gostovanju kod Liverpoola s 2-0, a Modrić je zabio drugi gol za Spurse, svoj treći ovosezonski u Premierligi, iz penala u 56. minuti...
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić našao je svoje mjesto u idealnoj postavi 37. premierligaškog kola odigranog prošlog vikenda...

Modrićev Tottenham slavio je na gostovanju kod Liverpoola s 2-0, a Modrić je zabio drugi gol za Spurse, svoj treći ovosezonski u Premierligi, iz penala u 56. minuti.

Modrićevu igru nogometni je portal ocijenio s visokih 8.5, što je ocjena koju je među jedanaest odabranih zaslužio još tek Carlos Tevez, strijelac dvaju golova u pobjedi njegovog Manchester Cityja nad Stokeom 3-0.

U idealnoj postavi 37. kola našla su se čak trojica igrača Tottenhama (Modrić, Van der Vaart i Dawson), dok, zanimljivo, u njoj nije bilo mjesta za niti jednog člana Manchester Uniteda koji je remijem na gostovanju kod Blackburna (1-1) osigurao osvajanje rekordnog 19. premierligaškog naslova.

Goal.com, idealna postava 37. premierligaškog kola (4-3-3):

Friedel (Aston Villa) – Richards (Manchester City), Jones (Blackburn), Dawson (Tottenham), Cole (Chelsea) – Van der Vaart (Tottenham), Modrić (Tottenham), Adam (Blackpool) – Bent (Aston Villa), Tevez (Manchester City), Fletcher (Wolverhampton)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • martin15x 20.05.2011.

    dokazuje se iz tekme u tekmu, mislim da guardola nece moc odlit takvom svemircu ...

  • 20.05.2011.

    jupiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare