To je to što me zanima!

Gobac: Tko kaže da se Ivano neće priključiti nama u travnju

Imamo momčad u kojoj je Duvnjak predodređen da bude glavni igrač, vođa čopora na putu prema zlatu na OI-ju u Riju, rekao je Zoran Gobac na objavljivanju popisa
Vidi originalni članak

Mediji su shvatili jedno, a mi u Savezu imamo druge ciljeve. Naša je želja biti u najboljem izdanju za Olimpijske igre u Riju te za Svjetsko prvenstvo u Kataru. I nikoga nismo odbacili, samo idemo u jedno etapno pomlađivanje. Međutim, ne želimo to raditi na uštrb rezultata. Prvi plan koji moramo ostvariti je ulazak među osam, sve manje od toga bilo bi ogroman neuspjeh. Taj plan jednostavno moramo ostvariti. A nadamo se da ćemo, uz malo sportske sreće otići i do polufinala. Ovo je jaka momčad, tu su ipak imena kao što su Vori, Lacković, Duvnjak, Alilović... Dobro smo pripremljeni, iako je vremena bilo jako malo. No malo vremena su imali i svi ostali, u jednom dahu rekao je Zoran Gobac, pa se vratio na Ivana Balića:

- Izbornik nije napravio ništa što nije plan Saveza. Imamo puno mladih igrača koji čekaju svoju šansu, ali naravno da ih nećemo ostaviti same. Uvijek će u momčadi biti trojica ili četvorica starijih. Tko kaže da se, recimo, u travnju neće odmarati Vori, a Ivano se priključiti. No imamo momčad u kojoj je Duvnjak predodređen da bude glavni igrač, vođa čopora na putu prema zlatu na OI-ju u Riju.


Idi na 24sata

Komentari 42

  • garnisera 11.01.2013.

    ajde Gobac uleti kao pivot!

  • krabat 10.01.2013.

    Ljudi evo me ponovno.Ma nesto me progoni otkada sam vidio ovu glavurdu,progoni me tako da nocas nisam ni spavati mogao.Nest slicno ovomu smo za vrijeme kolinja obradili u kulin i kobasice,pa ovo je reinkarnacija.Samo mi jedna stvar nije jasna kako ova spodoba moze vedriti i oblaciti u rukometu.Cini se da ima veze sa samim necastivim?

  • kiklop 2 10.01.2013.

    neka neka vidjet ce da nema cara na terenu ,Balic drzi se nedaj se ovim fukarama da te sruse

Komentiraj...
Vidi sve komentare