To je to što me zanima!

Gobac: To je tragikomično, pa naši su glasovi 'nestali'

Ma mogu ja sad pričati što hoću, ali činjenica je da su 2 glasa nestala! Kao da su zaboravili stisnuti gumb. Sve je to tragikomično, jadao se
Vidi originalni članak

Hrvatsko-mađarska kandidatura za organizaciju Europskog rukometnog prvenstva 2014. godine nije prošla, na kongresu EHF-a u Kopenhagenu Danska je pobijedila za dva glasa (24-22). Jedan je glas bio suzdržan, a dvije zemlje uopće nisu glasale. To je pobudilo sumnju kod dopredsjednika HRS-a Zorana Gobca koji se razočaranim glasom javio iz Kopenhagena.
- Ma mogu ja sad pričati što hoću ali činjenica je da su dva glasa - nestala! Kao da su zaboravili stisnuti gumb. Sve je to tragikomično - jadao se Zoran Gobac.
- Glasovanje je održano odmah nakon završetka prezentacija, a da nitko nije prebrojao delegate u dvorani. I na kraju dva nedostaju, a nitko ne zna koji su i gdje su! Pa izbor domaćina EP-a je ipak prevelika stvar da bi se ovakve stvari događale - zaključio je svoje viđenje ove 'namještaljke' Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pošq 25.09.2010.

    e ti si našo gobac pričat o poštenju za tvoje poštenje i murija zna a ne stvarno možda si baš zjevno i pojeo ta dva delegata to bi bilo tragikomično

  • skeletor83 25.09.2010.

    svi ste vi lopovi

  • torcida_dinamo 25.09.2010.

    rukomet je jedan veliki neozbiljni jeftini cirkus

Komentiraj...
Vidi sve komentare