To je to što me zanima!

Gobac uoči ždrijeba: Euro nije niti počeo, a već je namješten

'Danska si je birala laganog suparnika za 2. krug, a one teže je ostavila za kraj. Nije Danska tu kriva već EHF. Takvo što se ne može dogoditi u nogometu ili košarci'
Vidi originalni članak

U 18.30 sati se održava ždrijeb Europskog prvenstva, koje će se u siječnju iduće godine igrati u Danskoj. EHF je domaćinu dopustio da izabere u koju će skupinu, a mogli su izabrati gdje će smjestiti još tri reprezentacije, neovisno u kojem su 'šeširu'. 

U grupu s kojom se križaju su stavili Norvežane (4. jakosna grupa), a prije polufinala ne mogu igrati s Francuskom i Švedskom (obje 1. jakosna grupa).

- Nije niti počelo, a već je Europsko prvenstvo namješteno. Prije je domaćin mogao birati u koju će skupinu, ali tek kada je cijeli ždrijeb bio gotov. Ovako si je Danska birala laganog suparnika za 2. krug, a one teže je ostavila za završnicu. Nije Danska tu kriva, već EHF koji joj je to dozvolio. Takvo što se na nogometnom ili košarkaškom Europskom prvenstvu ne može dogoditi - rekao je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac za Večernji list.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zvzmir 23.06.2013.

    pa ako se ne varam, i mi smo birali skupinu kad smo bili domaćini sp-a. isto nakon što su sve jakosne skupine bile izvučene (osim naše). tako da, ne rise gobac

  • KarloGeric 22.06.2013.

    sada se izjasnio u ovom čalnku čovjek koji je pošten ko ivo sanader..

  • lovac_u_mutnom 21.06.2013.

    Džaba im sva nameštanja, Srbija će do medalje ....99%........

Komentiraj...
Vidi sve komentare