To je to što me zanima!

Gojunu dosta obrane: I ja ću konačno zaigrati u napadu...

Nemam 30 godina pa da igram samo obranu. Želim dokazati da mogu i zabijati golove, rekao je Jakov Gojun koji je uvjeren da će dobiti Constantu u Ligi prvaka...
Vidi originalni članak

Ne očekujem laganu utakmicu, a ni igrači je ni slučajno ne smiju tako shvatiti, rekao je trener CO Zagreba Ivica Obrvan najavljujući dolazak rumunjske Constante u Arenu (subota, 17.30 sati).

- Kod mene neće biti igrača koji će igrati samo obranu ili samo napad - najavio je Obrvan.

Pokraj njega sjedio je Jakov Gojun. Uživao je slušajući trenera.

- Naravno da me veseli što ću dobiti šansu i u napadu, pa nemam 30 godina da igram samo obranu. U reprezentaciji je to i razumljivo, Lacković i Valčić su ispred mene, ali u klubu želim igrati i u napadu - kaže Gojun, kojeg su odavno označili nasljednikom Dominikovića i Špoljarića. Njih su zvali “ministar obrane”.

- Ne bih volio doživjeti ono što je doživio Dominiković. U Španjolsku je otišao kao strijelac, a ondje je postao obrambeni specijalac. Prije nego što sam došao u Zagreb, zabijao sam sedam-osam golova po utakmici, a sad sam taj dio igre djelomično izgubio - požalio se Gojun (24).

Lino ga je odredio kao obrambenog igrača, tako ga je doživljavao i Maglajlija, a Kljaić ga baš i nije doživljavao. Sjedio je na klupi.

- Ne zamjeram ništa Neni, svaki trener ima svoju viziju, ali drago mi je da novi trener Obrvan puno radi sa mnom i želi mi dati šansu - kaže Gojun i najavljuje:

- Ma dobit ćemo Constantu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • salem 21.02.2011.

    Nije mi nikako jasno zašto forsiramo već par godina jedno te iste, ako ne ide ne ide, zar nemamo drugih mladih igrača na vanjskim pozicijama za probu,da im se da šansa, Gojun i Kopljar imaju svoj domet, pokazali su ga kroz dvije , tri godine ili koliko već,zašto iz koji razloga, privatnih, financijskih, kojih vragu, Gojun nije ni kod Červara igrao u napadu, zašto spominje Kljajića, pokazat se treba uz ovakvu šansu višegodišnju protiv jačih ekipa, a to nije uspijevalo nikako.Uz sve to dečki su spori, puno spori, zaustavljaju brzinu napada koja je u današnjem rukometu neophodna. Baš me zanima koliko će odigrati u napadu protiv Ciduada.

  • Tigg 19.02.2011.

    kad si bolje razmislim, prije bi gledo gojuna u napadu nego onog kopljara, makar ne igraju na istoj poziciji :)

  • user_82796 18.02.2011.

    Lijepo je da trener vjeruje u svoje igrče,a najbitnije je da i oni sami vjeruju u sebe,ali moje je mišljenje da je dovoljno dobar samo za obranu i tu je najpotrebniji,ali obrana se igra srcem a napad glavom po mom mišljenju on nema glavu za napad!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare