To je to što me zanima!

Gol i crveni: M. Mandžukić junak pa tragičar Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski prvak remizirao je s Red Bull Salzburgom u Austriji. Mario Mandžukić je zabio za Dinamo, ali i dobio crveni karton te ne smije igrati u uzvratu
Vidi originalni članak

Dinamo je u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka u Salzburgu remizirao s Red Bullom. Hrvatski prvak je tijekom cijele utakmice bio bolja momčad, no 'modri' su tek odličnim golom Marija Mandžukića u 64. minuti izjednačili na 1-1, što je bio i konačni rezultat utakmice. I opet, kao i mnogo puta do sada, glavna je zvijezda bio najbolji Dinamov igrač - Mario Mandžukić. Najprije je dobio žuti karton u prvom poluvremenu zbog nepotrebnog prigovora sucu. Nakon toga je zabio izjednačiujući gol koji bi Dinamo mogao odvesti u toliko željeno četvrto pretkolo Lige prvaka. A onda je za kraj dobio i drugi žuti, odnosno crveni karton, i tako se otpisao iz uzvratne utakmice u Zagrebu. Bit će to veliki hendikep jer Dinamo nikako nije ista momčad sa i bez Mandžukića.
Ipak, 'modri' su u Salzburg otišli zabiti bar jedan gol i po mogućnosti ne izgubiti. Iako su prema viđenom trebali zabiti barem pola tuceta, u Zagreb se vraćaju zadovoljni. Red Bull je znatno lošiji u gostima i prema viđenom, u Maksimiru ne bi trebali biti preteška zapreka za prvaka Hrvatske. Bude li Morales igrao kao do sada i proradi li napokon i Papadopoulos, Salzburg bi mogao stradati slično kao Pjunik prije tjedan dana. Uz jednu razliku. Stadion će ovaj put biti pun navijača željnih dobrog Dinama i europskih utakmica. Uzvrat je na rasporedu 4. kolovoza u 20.15 sati. Bez Mandžukića, ali s Bad Blue Boysima.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Delija 30.07.2009.

    Sampanjac se hladi ILIC I DUDIC spremaju veliko slavlje na maksimiru, dinamo je za mars ligu narucito trener koji je trebao biti iskljucen, ali neka sladje ce biti na maksimiru gde ce se SRBI opet Radovati, jbg TRADICIJA, navikli smo tako :))))

  • Marin16 30.07.2009.

    Zanimljivo kako su uvijek suci krivi kada Dinamo igra u europi a u HNL-u ih nikad ne pokradu

  • sila nebeska 30.07.2009.

    molim vas pročitajte i pridružite se http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=12718

Komentiraj...
Vidi sve komentare