To je to što me zanima!

GOLČINA! Škarice Kolumbijca apsolutni su favorit za Puskása

Kolumbijac Avilés Hurtado u subotu je oduševio nogometnu javnost u Meksiku postigavši prekrasan gol u prvenstvenoj utakmici njegove Tijuane kod Atlasa. Pogledajte ove škarice
Vidi originalni članak

Avilés Hurtado (29) autor je jednog od najljepših golova godine. Kolumbijski napadač, koji igra za meksičkog prvoligaša Tijuanu, zabio je savršene škarice na subotnjem gostovanju kod Atlasa u 11. kolu Lige MX.

Amerikanac Joe Corona izveo je korner kojega je Hurtado savršeno dočekao i punom nogom akrobatski poslao loptu u sam desni gornji kut domaćeg golmana Miguela Ángela Frage. Bio je to gol za 1-1 u 15. minuti, a Hurtado je u 38. zabio još jedan gol za vodstvo Tijuane. Ipak, to nije bilo dovoljno. Završilo je 3-3.

Bit će pravo čudo ne uđe li ovaj gol u uži izbor za nagradu Ferenc Puskás, koju Fifa dodjeljuje od 2009. godine najljepšem golu godine u izboru posjetitelja njenih internetskih stranica. Dosadašnji su osvajači Cristiano Ronaldo, Hamit Altintop, Neymar, Miroslav Stoch, Zlatan Ibrahimović, James Rodríguez, Wendell Lira i Mohd Faiz Subri.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nikopolidis_71 03.04.2017.

    Ipak mislim da ce to dobit Giroud, makar je prosla tek trecina godine

  • 03.04.2017.

    Hodzicev 5x bolji.

  • prcko vitamincic 03.04.2017.

    Poletio je zrakom kao Leteći Mate Neretljak, a ubo ga je kao Jurić šećer u ruku. Ima sreće što Sivonjić nije bio u blizini gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare