To je to što me zanima!

Golden State slavio, Bogut bi najradije otvorio pivu i gledao

Golden State Warriorsi pobijedili su Houston Rocketse 99-98 i poveli 2-0 u finalu Zapada. James Harden imao je napad za pobjedu, ali spetljao se i izgubio loptu...
Vidi originalni članak

Ponekad si poželim otvoriti pivo, sjesti uz parket i gledati kako igraju dvojica najboljih košarkaša na svijetu, rekao je centar Golden Statea Andrew Bogut.

Naravno, mislio je na suigrača Stephena Curryja i Houstonovog Jamesa Hardena , glavne likove u drugoj utakmici finala doigravanja u Zapadnoj konferenciji.

Golden State Warriorsi pobijedili su Houston Rocketse 99-98 poveli 2-0. Treća utakmica u finalnoj seriji na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju u Houstonu .

Warriorsi su slavili na svom parketu u dramatičnoj završnici. Golden State je promašio svoj napad, zadnji napad imao je Houston. James Harden tražio je loptu osam sekundi prije kraja, ali spetljao se u driblingu i gosti nisu ni pucali prema košu. Harden je utakmicu završio s 38 koševa, 9 asistencija i 10 skokova.

- Uh. Baš je frustrirajuće izgubiti utakmicu na ovaj način - rekao je nakon susreta James Harden , koji se nakon utakmice iskalio na inventaru u dvorani Warriorsa.

Stephen Curry kod Golden Statea zabio je 33 koša uz šest asistencija. Andrew Bogut zabio je 14 koševa, 13 je zabio Thompson.

- Možda je ovo bilo malo previše drame za nas. Znali smo da Harden u zadnjem napadu vjerojatno neće dodavati pa smo ga pritisnuli. Nismo mu dozvolili da puca i da postane junak - rekao je Curry .

NBA doigravanje, finale Zapada:

  • Golden State - Houston 99-98
  • (Golden State vodi 2-0 u seriji)
Idi na 24sata

Komentari 17

  • wwww 22.05.2015.

    Žao mi je "brade" odigrao je odličnu utakmicu,skuhao samo takve šuteve i uprskao zadnji napad a i za zadnji napad od 9 sek.najviše bi okrivio trenera McHale što nije pozvao "time out",ovo se Spursima i Gregg-u Popovicu nikada ne može dogoditi i što napisati za drugu utakmicu pa ono što su svi znali ako postaviš tako odbranu na Warriorsima i spustiš ih na realizaciju šuta ispod 10 pogođenih trica imaš pravo se nadati pobijedi i tu su Rakete trebale iskoristiti barem jednu utakmicu u Oraclu areni zato što su Warriorsi u 1 utakmici pogodili 10 trica a u drugoj 8 i nadodao bi veliki posao u odbrani Arize na Kayl Thompsponu kojeg je limitirao u 2 utakmica na 2 trice.Raketama će biti teško okrenuti ovu seriju ali ako nastave s ovakvom igrom u odbrani,sve je moguće..

  • Notorious Nike 22.05.2015.

    mora se houstonu a pogotovo hardenu odat respekt, probali su, kolko je islo, jednostavno nisu mogli vise u ove prve 2 tekme, imaju jos sanse, ali tesko, no niko ih nije ocekivao u finalu konferencije, mislim da ni oni sami nisu to ocekivali, imali su dosta dobru godinu, ali eto, warriorsi su ove godine jednostavno najbolja momcad u nba-u, i napadacki i obrambeno, jednostavno ovo je njihova godina i jedino ih lebron moze zaustavit u finalu, ali i to nece moci sam, morat ce imat jaku potporu svoje momcadi, da je love bilo bi lakse ali eto, vidjet cemo, bit ce zanimljivo finale

  • G4ndalf 22.05.2015.

    kad bi barem to prenosili negdje naši, mislim da bi bilo gledanije od nekih serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare