To je to što me zanima!

Gole odbojkašice na kalendaru za 2015., navijači ga razgrabili

Zahvaljujući ovom, značajno smo popunili naš budžet. Djevojke su bile na slikanju od 9 ujutro. Sve je trajalo šest sati, otkrio je trener njemačke odbojkaške ekipe...
Vidi originalni članak

Sportašice iz odbojkaške ekipe Volley Stars iz središnje njemačke pokrajine Thüringen, skinule su dresove i fotografirale se za novi klupski kalendar. 

Razdragani navijači su kalendar, koji se prodavao po osam eura, razgrabili već na prvoj domaćoj utakmici pa su iz kluba naručili još primjeraka.

Ako navijači požele posvetu na kalendaru, to će platiti još dva eura više. Postoje i uokvirene verzije, a cijena okvira je 15 eura. U uredu u kojem se mogu kupiti novi kalendari za 2015. morali su produljiti radno vrijeme koje je inače do 14.30.

Odbojkašice su se fotografirale gole, a tijela su im bila obojana u boje kluba za koji igraju. Dosjetljiv način kako prikupiti lovu za klub. Njihov trener nije se previše bunio što su taj dan propustile trening. Klub je već profitirao s novim kalendarom.

- Zahvaljujući ovom potezu, značajno smo popunili naš budžet. Djevojke su bile na slikanju od 9 ujutro. Sve je trajalo šest sati - otkrio je trener Sebastian Leipold.

Kalendar s obnaženim odbojkašicama dostupan je i na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • zokinjo 04.12.2014.

    Zgodne cure, a ne ove naše umjetne sponze i tzv. starlete koje se nsalikavaju i stalno pišete o njima

  • duje912 04.12.2014.

    joj da se naše oće skinut..

  • 04.12.2014.

    to znači i oni su za onu rubriku: "Odmor od sporta"

Komentiraj...
Vidi sve komentare