To je to što me zanima!

Golijada na Maksimiru! Juniori Dinama za vrh su srušili lokose

Izgledalo je kao da će utakmica završiti bez pobjednika, ali onda se ukazao Majić koji je odapeo s dvadeset metara od gola i krasno pogodio za veliko slavlje 'modrih'
Vidi originalni članak

Raspucanu su utakmicu na Maksimiru odigrale momčadi s vrha juniorskog HNL-a! Dinamo je s 4-3 (2-1) slavio protiv Lokomotive, a pobjedu im je donio Toni Majić u trećoj minuti sudačke nadoknade vrhunskim golom.

Bolje su u utakmicu krenuli 'modri' i do 17. minute imali 2-0 golovima kapetana Vite Čaića i napadača Zlatana Koščevića. Za goste je smanjio Ivan Canjuga u 34. minuti te se s tim rezultatom otišlo na odmor. U nastavku su se vratili gosti u 64. minuti kad je iz voleja pogodio Bartol Kardum.

NISU PREUZELI VRH Juniori Hajduka izgubili su kod kuće od Mladosti iz Ždralova

Dinamo deset minuta kasnije opet vodi preko Koščevića (3-2), a u 81. na 3-3 poravnava Fran Knežević. I kad je izgledalo kao da će Lokosi uspjeti ostati na vrhu ljestvice, ukazao se Toni Majić koji je s 20 metara krasno pogodio za pobjedu.

Podsjetimo, u subotu je Hajduk na domaćem terenu izgubio od Mladosti iz Ždralova s 2-1, a Osijek je pobijedio Rudeš 3-1. 'Modri' su vodeći s 28 bodova, iza njih je s 27 Lokomotiva, a Osječani i Splićani imaju po 25.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • split voli Dinamo 29.10.2023.

    Bravo Dinamo ! 💙💙💙

  • Lola Slavonska 29.10.2023.

    Volim te Dinamo 🔵🔵💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare