To je to što me zanima!

Golijada na Otoku: United lako, preokreti Chelseaja i 'topnika'

Arsenal je gubio od Evertona do 70. minute, a onda su zabili Aršavin i Koscielny. Chelsea je bio u zaostatku kod Sunderlanda pa slavio 4-2. United je pobijedio Villu
Vidi originalni članak

U utorak su odigrane četiri utakmice 25. kola Premiershipa, a značajka svih utakmica je mnogo golova. Svaka momčad je barem jednom zatresla suparničku mrežu...Svi velikani su slavili, Arsenal i Manchester United na svom travnjaku, a Chelsea u gostima. 

Arsenal je pobijedio Everton 2-1 na Emiratesu makar je tijekom prvog dijela prolazio kroz teško razdoblje. Everton je ostavio bolji dojam, napadao pa i poveo u 24. minuti, zabio je Louis Saha.

Arsenal je uzvratio u samo pet minuta (70. i 75.), postigli su dva gola i uzeli vrijedna tri boda. Strijelci su bili Aršavin (nakon pogreške obrane gostiju) i Koscielny glavom.

Manchester United je odličnom igrom Waynea Rooneyja svladao Aston Villu 3-1. Navijači domaće momčadi su napokon vidjeli učinkovitog Rooneyja, koji nije samo postigao dva gola (treći i četvrti ove sezone u Premiershipu), već je lijepo uposlio Nemanju Vidića koji je zakucao loptu u suparničku mrežu u 64. minuti i potvrdu pobjede. Inače, pet minuta prije Vidićevog gola Darren Bent je donio nemir na Old Trafford smanjivši na 2-1. Za Benta je ovo bio drugi nastup u dresu Aston Ville i drugi gol.

Za Chelsea u utorak nije debitirao Fernando Torres, ali su ipak ugrabili tri boda na gostovanju kod Sunderlanda (4-2). Na odmor se otišlo s 2-2, a potom su u drugom dijelu John Terry u 60. i Nicolas Anelka u 90. minuti presudili domaćinu.

U posljednjem današnjem ogledu su West Bromwich i Wigan remizirali 2-2.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ChromE_1 02.02.2011.

    haha.. tntsquad, smiješan si.. kako ti mozes po komentaru "Idemoooo CHELSEAAAAAA ......" procjeniti od kad netko navija za chelsea? stvarno svaka cast, ja bih volio imat takve sposobnosti.. a ako cemo realno, do ove krize nisi imao sta drugi ni prigovorit, jedino vas (mrzitelje cfc-a) je to izvlacilo posto je chelsea rasturao na svim frontovima.. uvijek su bili u vrhu.. i reci, koji su ti prosječni igračići koji gledaju u leđa tom velikom crvenom dresu red devila bili u sezonama 1955, 04/05, 05/06 i 09/10 .. jesu li i onda gledali u leđa, o-tako-velikom-crvenom-dresu? fala bok

  • torres92 02.02.2011.

    e fanovi uniteda sad ce te se opet nacekat koji mjesec da vam objave vijest kak je rooney zabio gol-dva

  • tntsquad 02.02.2011.

    u pravu ste stvari se tek zahuktavaju, dok se liver i chelsea bore za zrak, arsenal uspiješno prati pad u igri ova dva ranije navedena kluba, a veliki man utd. mete sve pred sobom i ide po novi naslov u nekoliko natjecanja!! man utd NO.1.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare