To je to što me zanima!

Golijada u Sevilli: Palo sedam golova, Atletico je utrpao pet!

Šime Vrsaljko je odigrao čitavu utakmicu za Atletico koji drži drugu poziciju u prvenstvu sa sedam bodova manje od Barcelone. Sevilla je šesta poslije ovog potopa
Vidi originalni članak

Kakva golijada Atletico Madrida! U derbiju 25. kola u Španjolskoj Simeoneove trupe su s 5:2 razbili Sevillu u gostima.

Sjajnu je utakmicu odradio Antoine Griezmann koji je postigao hat-trick, ali i jednom asistirao.  On je prvi igrač iz La lige nakon Messija koji  je dostigao dvoznamenkaste brojke i u golovima (15) i u asistencijama (10) ove sezone u svim natjecanjima.

Ali sve je krenulo s pogotkom Diega Coste u 29. minuti. Napadač je oteo loptu neopreznom Benegi na šsnaestercu i nije mu bio problem pospremiti loptu u mrežu.

Uslijedila su dva Griezmannova pogotka. Najprije je sjajno zabio u 42. minuti sa 17 metara, a onda i u 51. iz penala kojeg je izborio Diego Costa.

Golijadu je u 65. minuti nastavio Koke, a ponovno je Atletico iskoristio nevjerojatnu neopreznost Sevilline zadnje linije. Griezmann je presjekao loptu i dodao Kokeu koji je pucao nepogrešivo.

Hat-trick je francuski napadač kompletirao u 81. minuti nakon dodavanja Saula Nigueza

Sevilla je u zadnjim minutama utakmice uspjela ublažiti poraz. Sarabia je u 85. zabio za 1:5, a konačni rezultat je psotavio Nolito četiri minute kasnije.

Šime Vrsaljko je odigrao čitavu utakmicu za Atletico koji drži drugu poziciju u prvenstvu sa sedam bodova manje od Barcelone. Sevilla je šesta.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • čoviksjuga 26.02.2018.

    Atleticu je ispadanje iz LP išlo na ruku, sada ni Barca ne izgleda nedostižno kada paralelno igraju laganini EL-gu.

  • danijel23 26.02.2018.

    Najbitnije od svega da je vrsaljko standardani u svakoj tekmi odlican

  • Croatian_Football 26.02.2018.

    Sjecam se kad su na ovom portalu govorili da Griezmann nema neku statistiku,a da je bez obzira na to svjetska klasa...a evo on uvalio danas hat trick hahaha i to u defanzivnom Atleticu,da igra u Realu,Barci ili Cityu imao bi bar 10 golova vise...jedino nasi napadaci ne zabijaju,ali nema veze mi nismo ni svijesni koliko oni naprave na utakmici u obrani,odvlace igrace,kontroliraju igru,otvaraju prostot svjetskim klasama koje trpaju buahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare