To je to što me zanima!

Golman pokazao prst nakon 20 godina branjenja u Engleskoj

Igrači u Premiershipu pucaju puno jače nego u drugim ligama. Mali prst mi je nakon nekoliko godina odlučio postupno umrijeti, rekao je Robert Green, bivši engleski reprezentativac
Vidi originalni članak

Robert Green (41) sedam je godina bio engleski nogometni reprezentativac, branio je 12 puta za "gordi albion". Najviše ga pamte u Norwichu (223 nastupa), West Hamu (21) i QPR-u (121).

U igračkoj mirovini pomirio se s posljedicama 20-godišnje golmanske karijere na Otoku. Govorio je o tome na jednoj britanskoj televiziji javljajući se sa Stamford Bridgea.

- Igrači u Premiershipu pucaju puno jače nego u drugim ligama. Mali prst mi je nakon nekoliko godina odlučio postupno umrijeti. Mislim da je to zbog jednog slobodnjaka Jimmyja Floyda Hasselbainka prije 15 godina - rekao je Green, kojemu je prst na desnoj ruci deformiran.

Video možete pogledati OVDJE.

Green je zbog toga branio u posebno dizajniranim rukavicama. Karijeru je završio u Chelseaju 2019. iako nijednom nije nastupio za taj klub. Trebao je poslužiti kao zamjena Thibautu Courtoisu i Willyju Caballeru.

Ipak, ponosno je podigao pehar za osvajača Europske lige odjeven u dres Chelseaja 2019. u Bakuu, kad su plavci pobijedili Arsenal 4-1.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vedii888 25.09.2021.

    šta mu je s prstom?

  • GNKDALTON 25.09.2021.

    ovo je upućeno plavim dečkima haha

  • MarinOS 25.09.2021.

    Hahaha mcFloyd ga raspuco.... bolesno je uvijek punjarom nabijao

Komentiraj...
Vidi sve komentare