To je to što me zanima!

Golman skrivio poraz - jer je otišao razgovarati s publikom!

Sramim se samog sebe. Razočarao sam sebe, ali najvažnije ostavio sam svoje suigrače na cijedilu, rekao je posramljeni golman Utah University Keegan McHenry
Vidi originalni članak

Petnaest sekundi prije kraja produžetka hokejaš Denver University Pioneersa Robert Bierdon opalio je pak sa 60 metara i pogodio nebranjeni protivnički gol za veliku pobjedu Utah State University.

Logično bi bilo zaključiti da je protivnička momčad izvadila golmana kako bi u samoj završnici imala igrača više u igri, no razlog poraza je nevjerojatno bizaran.

Naime, golman Utaha Keegan McHenry je otišao s gola - da bi razgovorao u kutu s publikom! Kad je pojurio prema golu već je bilo prekasno, a nonšalantni golman uputio je ispriku.

- Sramim se samog sebe. Razočarao sam sebe, ali najvažnije ostavio sam svoje suigrače na cijedilu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • batistuta77 25.01.2014.

    E moj golmane, dobar si ! U subotu smo ponovno pogodili listić, igrali smo 2 para - rutinska pobjeda real madrida kod betisa (koef. 1,30) u gostima i grčka liga panionis i paok ispod 3 gola na utakmici (koef 1,60), što je očekivano prošlo, grci općenito tvrdo igraju sa malo golova, posebno ovaj Panionis. U nedjelju također 2 para – pobjeda Chelsea nad Manchesterom (koef 1,80) i x2 na monaco (koef 1,25) kod Toulusa u gostima, monaco od 20 ligaških tekmi ima samo 2 poraza, a tuluse dosta remizira pa mi je ovo bilo prilično sigurna opcija. Danas smo igrali 2 para (vezali smo petak i suboltu) pogodili očekivano Dansku u rukometu sa dvoznakom 1X (koef 1,40), a sutra čekamo još jednu tekmu gdje smo igrali da će biti golova koef (1,70). Nakon odličnog prosinca i u Siječanj smo lijepo krenuli, 9 odigranih listića, od toga 6 dobitnih i 3 gubitna. Sljedeći listić ide sutra. Ako vas zanima moj način igranja javite mi se na mail ikeljar49edgmailtočkacom za dodatne informacije.

  • strmi007 24.01.2014.

    LoL

Komentiraj...
Vidi sve komentare