To je to što me zanima!

Golmani 'u banani': Nama bome nema više tko braniti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tri golmana na koje računa izbornik Slaven Bilić nisu baš najbolje počeli sezonu.Runje ne brani, Subašić uporno kiksa, a Pletikosa nema klub...
Vidi originalni članak

Napravio sam veliku pogrešku, nema opravdanja, ponizno je priznao Danijel Subašić nakon pacerskog gola u Bukureštu.
- Da, Subašiću se jesu dogodile dvije pogreške, ali on je sjajan golman - morao je opravdavati svoju “jedinicu” i Stanko Poklepović tri dana poslije, nakon kiksa u Osijeku.
A između ta dva Subašićeva kiksa javili su se iz Lensa: Vedran Runje više nije prvi golman! Tunižanin Kasraoui je odsad u prednosti.
- Nije lijepo izgubiti mjesto prvotimca nakon 17 godina karijere, ali i to je život - prihvatio je “degradaciju” 34-godišnji Sinjanin.
Za treći čin hrvatske golmanske drame pobrinuo se Stipe Pletikosa. Bira između Celtica, Tottenhama i tko zna koga sve, a još ne izabire nikoga. I sve to mjesec dana prije početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo.
- Nema razloga za brigu i strah. Imamo dobre golmane, ne bojim se za njih - smiruje izbornik Slaven Bilić, koji za prijateljski ogled sa Slovačkom Pletikosu nije ni pozvao.
- Tek je početak sezone i sve se još može promijeniti. Iako, naravno da bi bilo najbolje da svi brane - dodao je hrvatski izbornik.
Iz obrane su otišli Križanac i Robert Kovač, u čije će kopačke teško uskočiti Jurica Buljat i Gordon Schildenfeld. A sad još i problemi s golmanima! I može Bilić smirivati koliko god hoće, situacija je sad već alarmantna...

STIPE ČEKA RASPLET, DELAČ ČEKA CHELSEA
Da želi, Pletikosa bi danas mogao postati član Tottenhama. Ali tamo ne bi bio prvi golman i zato ćemo odlučiti za nekoliko dana, rekao je Stipin menadžer Marko Naletilić još prije desetak dana. A ništa se ne događa. Slično je i s Matejom Delačem. Chelsea bi svog klinca posudio nekom klubu jačem od Intera, ali i ta se priča jako sporo ‘kotrlja’.

CITATI
- Subašića trenutačno muče i koljeno i glava. ali doći će on k sebi - Poklepović brani Subašića.

- Kiksevi su sastavni dio života. Ali tek je početak sezone, bit će sve ok - izbornik Slaven Bilić je miran

- Da, izgubio sam mjesto u momčadi, ali to ne znači da ću se prestati boriti - Runje u Lensu više nije 'jedinica'

- Pletikosa može odmah u Tottenham, ali želi klub u kojem će biti prvi golman - kaže menadžer Naletilić

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ecolozzi 03.08.2010.

    Plete nađi više neki klub ovi su totalne rupe.

  • core 03.08.2010.

    Treba dat malom Delaču da brani, makar i kiksao par puta, očito je dečko ekstra talent, pa ne bi se Chelsea bzvz interesirao... Ako bude redovno branio mislim da ćemo imati vrhunskog golmana za par godina i to na jako dugi period... Sretno Matej!!!

  • Kurcoslav 03.08.2010.

    A bogme ni obranu nemožemo skrpat, jadna nam majka

Komentiraj...
Vidi sve komentare