To je to što me zanima!

Golmanica Splita otišla u napad pa s dva gola donijela preokret

Kako su gošće imale vrlo tanku klupu, trener Splićanki bio je primoran kombinirati. Pa je u drugom poluvremenu umjesto klasične 'devetke' na poziciju napadačice poslao golmanicu koja je do tada branila
Vidi originalni članak

U 6. kolu SuperSport Prve HNLŽ nogometašice Splita stigle su na gostovanje Agramu u Siget. Splićanke su na poluvremenu gubile 1-0, no razvoj događaja u nastavku ravan je filmskom scenariju.

Kako su gošće imale vrlo tanku klupu, trener Splićanki bio je primoran kombinirati. Pa je u drugom poluvremenu uveo rezervnu golmanicu, a u vrh napada poslao, ni manje ni više, nego golmanicu koja je do tada normalno branila.

Stephanie Cecilia Bukovec inače je golmanica Splita i hrvatske nogometne reprezentacije, no izgleda da joj nisu strane ni golgeterske sposobnosti. Jer u igri je zamijenila napadačicu, čistu 'devetku' i briljirala!

Uslijedio je veliki preokret Splićanki koje su na koncu slavile 2-1, a oba gola zabila je golmanica Bukovec. Zaista nevjerojatan i vrijedan spomena trenutak prve hrvatske nogometne lige za žene.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ugodan 15.10.2023.

    Puno govori o kvaliteti

  • rio44 15.10.2023.

    Ovim je sve rečeno o ženskom nogometu

  • Trottur 15.10.2023.

    Zabija se i izvan terena??

Komentiraj...
Vidi sve komentare