To je to što me zanima!

Ovako se kažnjavaju golmani u Švedskoj: Igra postala skandal

Švedski nogometaši na treningu u utorak zabavljali su se gađajući golmana Johana Wilanda. Gdje je tu problem? Pa Wiland nije imao gaće. Video je osvanuo na "netu"
Vidi originalni članak

U Švedskoj se zgražaju. Digli su se na noge stručnjaci, moralisti i borci protiv zlostavljanja. Sve zbog treninga u utorak na kojem je rezervni golman Johan Wiland morao "platiti" kaznu. 

Wiland je loše odigrao popularnu "ševu" i suigrači su ga kaznili. Rezervni golman se okrenuo, spustio hlače i čekao. Suigrači su ga potom gađali loptama. 

- To je nevjerojatno loše ponašanje. Naši su nogometaši junaci tisućama dječaka i djevojčica u Švedskoj. Mislim da nipošto nije u redu tvrditi da se radi o simpatičnome sportskom ritualu - rekao je generalni tajnik Udruge za borbu protiv zlostavljanja, Lars Arrhenius.

No upravo se o tome i radilo. U Švedskoj taj ritual zovu "gris" (prasac).

- Mogu razumjeti da to ljudima izgleda kao mobbing, ali vjerujte mi na riječ, to sa zlostavljanjem nema nikakve veze - rekao je bivši golman nogometne reprezentacije Thomas Ravelli.

Skandalu je pridonio Švedski nogometni savez pokušavši onemogućiti tabloid u objavi videosnimke. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • gkzone 13.06.2012.

    ma meni je to nastrano, jbg

  • Ludomore 13.06.2012.

    Ajmeeee pa to je igraaaa na guuuzeee pa tko to još ne zna ! alooo !!!

  • kalerZ 13.06.2012.

    Pa to i dan danas mi igramo,uff velkog skandala hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare