To je to što me zanima!

Golom s centra Real Sociedad odnio pobjedu protiv Betisa

Iñigo Martinez pogotkom s centra igrališta donio je pobjedu svom Real Sociedadu. Na gostovanju kod Betisa nogometaši Sociedada uzeli su sva tri boda i slavili 3-2
Vidi originalni članak

Sva je tri boda nogometašima Real Sociedada na gostovanju kod Betisa u Sevilli golom u 90. minuti sa središta igrališta donio 20-godišnji stoper Iñigo Martinez.

Dogodilo se to u podnevnoj utakmici 14. kola španjolske nogometne lige, kada je mladi je španjolski reprezentativac u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio fantastičan pogodak gotovo točno sa središnje crte igrališta, malo unutar svoje polovice iskosa s lijeve strane.

Najprije je prekinuo napad domaće momčadi, koja je pogonjena dvama uzastopnim kasnim pogocima Jonathana Pereire navalila da bi do kraja utakmice zabila i treći pogodak te došla do potpunog preokreta, nakon čega je, proigran od suigrača, pogledao domaćeg vratara Casta Espinozu, dovoljno udaljenog od svojih vratiju, i poslao savršen udarac koji je od grede završio u mreži.

Da stvar bude nevjerojatnija, mladi je majstor fantastičnoga dalekometnog udarca ove sezone postigao identičan pogodak, samo s još malo veće udaljenosti, točnije 54 metra. Dogodilo se to drugog listopada, kada je zabio jedini pogodak u 2-1 domaćem porazu svoje momčadi od baskijskog rivala Athletica.

Ovo je mladom stoperu to treći ovosezonski prvenstveni pogodak. Njime je svojoj momčadi donio treću prvenstvenu pobjedu ove sezone pomaknuvši je s 19. na 16. mjesto ljestvice.

Primera, 14. kolo:

Betis – Real Sociedad 2-3 (Pereira 81, 85 / Agirretxe 56, Vela 76, Martinez 90+2) 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sebastijan91 27.11.2011.

    al nikad mi nece bit jasno koji k golmani rade na rubu sestnaesterca...

  • Juve_Fans_Adel_Taarabt 27.11.2011.

    gospodin.

  • copastajl32 27.11.2011.

    neradi video

Komentiraj...
Vidi sve komentare