To je to što me zanima!

'Golovi su baš kao kečap, otvorit ću ga za Drogbu...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dugo se mučiš da ga otvoriš, a kad uspiješ, ima ga na sve strane, slikovito je objasnio Cristiano Ronaldo vezu između kečapa i zabijanja golova
Vidi originalni članak

Slomio je ruku u okršaju s Japancem Tuliom, ali Didiera Drogbu ništa ne može zaustaviti. Ne želi propustiti prvo Svjetsko prvenstvo na “njegovu” kontinentu.
- Drogba je strašan igrač, ali nećemo se koncentrirati samo na njega - kaže Cristiano Ronaldo najavljujući “sudar divova”. Obala Bjelokosti je prije četiri godine izgledala kao momčad za velike stvari, ali u Njemačkoj su zapeli u grupi. I tad i sad dopala ih je “skupina smrti”.
- Ovoga puta naše su ambicije puno, puno veće. Od nas je izbornik Sven Goran Eriksson napravio momčad koja je u stanju iznenaditi i samu sebe - uvjeren je Kolo Toure.
Na papiru Portugal je sjajan. Ima Ronalda, Nanija, Deca, Simaoa... Ali ima i mentalitet gubitnika. A prva zvijezda nije zabila za reprezentaciju zadnjih 16 mjeseci.
- Ma doći će i golovi. Kao što kaže jedan legendarni nogometaš, golovi su kao kečap. Dugo se mučiš da ga otvoriš, a kad uspiješ, ima ga na sve strane - slikovito je Ronaldo najavio prekid golgeterskog posta.
- Nije mi cilj biti najbolji strijelac ili najbolji igrač turnira. Najvažnije je proći prvi krug, i to po mogućnosti kao prvi u grupi - dodaje Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_38907 15.06.2010.

    Šta ste toliko ljubomorni na tog Ronalda??Kao Messi ne drži loptu 3 dana.Kakve to ima uopce veze s ovim clankom??Možda je čovjeku više stalo do ekipe...

  • user_37063 15.06.2010.

    Drogba je strašan igrač, ali nećemo se koncentrirati samo na njega. a ti nes sigurno, malo mi je recimo zao O.B jer i na proslom Sp su bili u najgoroj skupini a dobra su ekipa i mogu daleko ako prodju skupinu, mislim da su jedina africka zemlja koja more ravnopravno parirati ostalima

  • sebulba 15.06.2010.

    c.r. ima kvocijent inteligencije kolko piše na znaku za ograničenje brzine u pješačkoj zoni,tak da me ne čude njegovi biseri

Komentiraj...
Vidi sve komentare