To je to što me zanima!

Golubović dvama golovima Cibaliji donio Splitu 3. mjesto

U preostalim trima utakmicama koje su počele u 15 sati Split je slavio 2-1 protiv Cibalije, Osijek je svladao Istru istim rezultatom i Šibenik i Lokomotiva igrali su bez golova
Vidi originalni članak

Split - Cibalia (Golubović 21', 67'/Kresinger 40')

Nogometaši Splita drugom uzastopnom i desetom pobjedom u sezoni vratili su se na treće mjesto ljestvice. Čovjek odluke bio je dvostruki strijelac Bojan Golubović. Domaćine je doveo u vodstvo u 21. minuti nakon ubačaja iz kornera. Pet minuta prije kraja prvog dijela izjednačio je Kresinger, a konačnih 2-1 postavio je Golubović u 67. minuti.

Osijek - Istra 1961 2-1 (Maglica 11', Smoje 28'/Weitzer 26')

Osječani su prekinuli negativni niz od tri utakmice bez pobjede slavljem nad Istrom u Gradskom vrtu. Domaćini su već poveli u 11. minuti preko Maglice koji je lakoćom matirao Škorića. Istrani su izjednačili u 26. minuti dalekometnim šutom Weitzera. No, slavlje gostiju nije dugo potrajalo. Samo dvije minute kasnije Smoje koristi grešku golmana i donosi nova tri boda Osijeku.

Šibenik - Lokomotiva 0-0

Šibenčani nisu uspjeli zatresti mrežu Lokomotive unatoč pritisku kroz cijelu utakmicu. Dobro raspoloženi golman gostiju Mitrović uspio je gostima sačuvati bod.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • badrix 05.03.2011.

    evo poceo derbi na maxiruglu! stadion pun! 74 covjeka! travnjak u perfektnom stanju!

  • user_66166 05.03.2011.

    ljudi mojipa oni imaju najboljeg trenera na ovim prostorima mislite da nije bilo Katalinića da bi oni dogurali daleko, svaka čast dečkima, dokaz da su i mali spremni na velika djela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare