To je to što me zanima!

Goluža: Francuzi zasluženo trebaju u mirovinu s gorčinom

Jednu poruku smo dobili prije utakmice, toj osobi posvećujem tu pobjedu, to nas je diglo. Trebamo to proslaviti, pa nas čekaju opasni Danci, rekao je izbornik Goluža
Vidi originalni članak

Nakon najveće pobjede Hrvatske nad velikim rivalima Francuzima u posljednjih pet godina, teško je bilo sabrati misli u euforiji, koja je prevladala na našoj klupi, pogotovo kod izbornika Slavka Goluže.

- Čestitke mojim dečkima, skoro smo ostali bez pola ekipe. Jednu poruku smo dobili prije utakmice, toj osobi posvećujem tu pobjedu, to nas je diglo. Trebamo to proslaviti, pa nas čekaju opasni Danci, ali i trebamo vidjeti što je s povredama. Idemo dalje, idemo do kraja - rekao je u dahu Goluža i dodao:

- Bilo je teško rotirati u nastavku, borili smo se, bilo je grešaka, ali i puno dobrih stvari. Od prvog dana sam im rekao da imamo veliki motiv.

No kako je krenulo nije nam se pisalo dobro. Drago Vuković zaradio je crveni karton nakon samo 47 sekundi.

- Nema veze, rekao sam im idemo za Dragu odigrati. Ne mogu izdvojiti nikoga u svojoj ekipi. Francuzi su strašna ekipa, trebaju zasluženo otići u mirovinu s tom gorčinom.

Domagoj Duvnjak bio je junak utakmice s 9 zabijenih golova.

- Nisam se samo ja pokazao već i svi dečki, od najmlađeg do najstarijeg. Ostali smo na početku bez Drage, iz toga smo se digli, iako smo krizu imali na kraju poluvremena - rekao je naš strijelac i naglasio da je sad najvažnije odmoriti se i spremiti za Dance:

- Još puno goriva mi je ostalo u spremniku. Iscrpljeni smo, ali smo u polufinalu. Večeras ćemo malo profeštati pa sutra na put, puno snage to iziskuje pa se moramo odmoriti i pripremiti za Dansku. Nadam se pobjedi.

Idi na 24sata

Komentari 197

  • MrHorilij21 24.01.2013.

    Primitivac

  • dahhmal 24.01.2013.

    Goluza nisi mi najdrazi trener i nisam se slagal sa nekim tvojim potezima al nakon ovga skidam ti kapu

  • AntonioZečević 24.01.2013.

    Svaka čast dečkima, vodili su cijelu utakmicu, ali se sad ne treba opustiti jer nas čeka Danska u polufinalu! Svi mi znamo da Danci igraju prljavo, zato treba pripazit!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare